SafeTeams kundambassadör

Hej! Jag heter Elin Åberg och jag är kundambassadör för SafeTeam.

SafeTeams mål är att ha nöjda kunder. Vårt servicelöfte beskriver vad du ska kunna förvänta dig av oss och vi har ett ständigt pågående arbete att förbättra vår kundservice.

Kontakta mig om något går fel

Trots goda avsikter kan det givetvis ändå bli fel ibland. Du kanske upplever att det inte blev riktigt som du hade förväntat dig, eller att du hade önskat dig ett annorlunda bemötande. Du är helt enkelt missnöjd på något sätt.

Vanligtvis kan du ta upp en sådan sak med din kontaktperson på SafeTeam, men ibland kanske du hellre vill ta hjälp av någon annan. Då är jag tacksam om du kontaktar mig.

Jag för din talan inom SafeTeam

Mitt uppdrag som ambassadör för våra kunder är att hjälpa till om det till exempel har gått snett. Då kan jag föra din talan inom SafeTeam så att vi kan lösa frågan på ett bra och enkelt sätt.

Jag är också medlem i SafeTeams ledningsgrupp och rapporterar direkt till denna, eftersom vi tar dessa frågor på stort allvar.

Förbättringar och feedback

Har du förslag på förbättringar eller kanske vill ge oss positiv feedback är det självklart väldigt roligt om du vill skicka det också.

Välkommen att höra av dig till mig!

 

Läs mer om SafeTeam – Din partner i säkerhet

Kontakta vår kundambassadör

Elin Åberg
Tel: 031-724 23 12
elin.aberg@safeteam.se