1000 säkra dörrar hos Emporia shoppingcenter

Med sina 200 butiker, restauranger och kaféer spridda över 70 000 m2 är Emporia i Malmö ett av Skandinaviens största och modernaste shoppingcenter. I denna komplicerade byggnad finns över 1 000 dörrar med olika säkerhetsklassning – kortsystem som ska harmonisera med olika dörrmekanismer och kortdrivna passersystem som ska fungera med olika låsfunktioner.

En utmaning som heter duga. Därför kontaktade Emporia flera säkerhetsaktörer innan de fastnade för SafeTeam. Idag hanterar SafeTeam alla Emporias olika typer av lås, dörrar, nycklar och låssystem och sköter även nymonteringar och reparationer.

Säkerhet att lita på

Fördelen för Emporia är att ha en kunnig och kompetent partner som verkligen tar hand om alla ärenden direkt, utan dröjsmål. ”Det är en stor fördel för oss att SafeTeam är så serviceinriktade och självgående”, bekräftar Torbjörn Källström, Brand & säkerhetssamordnare på Emporia.

SafeTeam känner till byggnaden och kan systemen, så de kan agera självständigt och lösa problemen utan inbladning från Emporia. Allt måste ju fungera.

 

Torbjörn Källström
Brand & Säkerhetsansvarig
Emporia

 

Läs mer om säkerhetslösningar

 

Relaterat innehåll

Kunderna ger SafeTeam toppbetyg i NKI-mätning

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

  • Är du privatperson är du välkommen att kontakta någon av våra butiker direkt.
  • När du skickar detta formulär till oss accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.