Larmtekniker: Lediga jobb – Erfarna larmtekniker sökes

SafeTeams viktigaste resurs är vår personal och våra kollegor. De är vårt ansikte utåt som reflekterar vårt varumärke. Därav vill vi ge dem de bästa förutsättningarna för att lyckas, både för sin egen skull, och för SafeTeams.

Vi vet att en person presterar som bäst när de trivs och har roligt på sitt jobb. SafeTeams mål är att ge varje individuell person möjligheten och utrymmet att göra sitt yttersta och hjälpa dem utvecklas både personligt och professionellt.

Vill du vara med och göra Sveriges bostäder och företag säkrare? Ansök till en av våra lediga tjänster som larmtekniker eller larminstallatör idag. Arbeta tillsammans med oss mot vårt mål om att leverera branschens bästa service och industrins främsta säkerhetslösningar.

Anledningar att jobba som larmtekniker hos SafeTeam

Att arbeta som larmtekniker, larminstallatör, och egentligen vilken annan yrkesroll som helst inom SafeTeam, innebär en rad olika förmåner och möjligheter för din karriär.

Utveckling

Med ett jobb som larmtekniker eller larminstallatör hos SafeTeam får du möjligheten att utvecklas i alla riktningar. Vi hjälper dig med kompetensutveckling inom din yrkesroll såväl som lärande över yrkesgränserna för att lära dig nya saker och skapa nya karriärvägar. 

Förmåner

För att du ska slippa tänka på saker som försäkringar och pensionsavsättning erbjuder vi ett komplett kollektivavtal, friskvårdsbidrag och ersättning vid föräldraledighet. Hos oss får du även rabatterade luncher, rabatt på gymkort hos några av de större gymkedjorna samt rabatt på drivmedel. Vi vill göra det möjligt för dig att göra det du är bäst på – ditt eget yrke – och ge dig det bästa förutsättningarna för detta.

Roligt på jobbet

Som sagt: du är SafeTeams viktigaste resurs. Därför strävar vi efter att skapa en inkluderande arbetsmiljö och atmosfär där vi har roligt tillsammans och som gynnar varje enskild individs utveckling. Vi gör detta genom att bland annat planera gemensamma aktiviteter för att lära känna varandra ännu bättre och knyta starka relationer med alla inom vår organisation oavsett position.

Familjär känsla

SafeTeam är ett familjeägt företag som alltid varmt välkomnar in nya familjemedlemmar. Vi tror på tillit och delaktighet precis som i en vanlig familj och strävar efter att varje person inom företaget ska känna sig inkluderad, hörd och sedd.

Högt MMI-värde

MMI står för “Motiverad Medarbetar Index” och är en medarbetarundersökning som genomförs för att granska hur motiverade och nöjda ens medarbetare är på sitt jobb. Vid SafeTeams senaste mätning (2020) låg vårt MMI-värde på 4,49 av 5, något vi är väldigt stolta över, och som vi hoppas kan vara en god indikation på vad du kan förvänta som anställd på SafeTeam. 

Vår värdegrund

SafeTeams värdegrund som genomsyrar varje del av vår organisation bygger på tre värdeord:

Schyssta

Vi strävar efter en schysst attityd mot anställda såväl som våra kunder. Vi är en ärlig och transparent organisation där vi visar respekt för varandras situationer och bemöter människor vänligt, fördomsfritt och lyhört.

Säkra

En nöjd kund kommer tillbaka, så enkelt är det. Det första steget för att lyckas med detta är att erbjuda en pålitlig tjänst till våra kunder där de kan vara säkra på att vi levererar vad vi lovar. Därför strävar vi alltid efter att vara de mest kompetenta, noggranna och professionella aktörerna på marknaden. Vi ger samtliga medarbetare och kollegor inom vår organisation både utrymmet och tiden för att kunna uppnå sin fulla potential.

Servicefokuserade

SafeTeam står för Service i särklass, en företagskultur i alla möten med våra kunder, såväl som mellan kollegor. Vi arbetar för att alltid vara till tjänst i varje tänkbar situation, lösa problem som uppstår både snabbt och effektivt och siktar på att överträffa förväntningar i alla led.

Hitta jobb som larmtekniker hos SafeTeam

Vill du arbeta inom en organisation där du får utrymme att växa både personligt och yrkesmässigt i din roll som larmtekniker? Skicka din ansökan till SafeTeams larminstallatör- och larmteknikerjobb redan idag.

Vi letar ständigt efter ödmjuka och serviceinriktade larmtekniker/larminstallatörer som vill vara en del av vårt lag för att göra Sverige säkrare och tryggare. Kontakta oss och sök till ett av våra larmtekniker jobb redan idag och bli medlem i SafeTeam-familjen!

Lediga jobb

Larmtekniker: Lediga jobb – Erfarna larmtekniker sökes

Är du larmtekniker och nyfiken på SafeTeam som arbetsplats? Då har du kommit rätt!

Connecta med oss