Våra utbildningar inom säkerhet

Modern och teknisk utrustning ger rätt förutsättningar för att stå emot de säkerhetsrisker som finns. Men lika viktigt är er personals kunskap och handhavande. Därför erbjuder vi flertalet utbildningar inom säkerhet som ger er högre kompetens och ökad trygghet.

Kunskap som du har nytta av

Inriktningen är praktiska kunskaper med fokus på service och underhåll som du direkt kan tillämpa i ditt eget arbete.

Våra utbildare har mångårig erfarenhet av sina respektive ämnesområden, vilket ger dig en gedigen och uppdaterad undervisning.

 

Lås- & säkerhetsutbildning

För dig som jobbar med fastighetsskötsel rekommenderar vi vår Lås- & säkerhetsutbildning. Den vänder sig främst till dig som jobbar som fastighetsskötare, fastighetstekniker, vaktmästare eller liknande. I utbildningen ingår många praktiska råd kring service och underhåll som du direkt kan applicera i din vardag. Du får även med dig viktig kunskap om krav, normer och lagstiftning kring säkerhet som är viktig att känna till vid fastighetsskötsel. Lås- & säkerhetsutbildningen erbjuder vi i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Utbildningar inom brandskydd

Vi erbjuder utbildningar inom brandskydd så som nödutrymning och släckövning. Dessa anpassar vi utifrån behoven hos dig som kund, och blir en värdefull förebyggande utbildningsinsats för ert företag, som ökar ert skydd mot brand. Utbildningar inom brandskydd erbjuder vi i Göteborg och region väst.

 

sakerhet-utbildningar

 

 

Ett urval av våra utbildningar:

  • Lås- & säkerhetsutbildning
  • Nödutrymning
  • Allmän brandskyddsutbildning, teori + släckövning

Vi kan också skräddarsy en utbildningsdag med just det innehåll ni önskar fördjupa er inom.

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.