• Varför ska jag välja SafeTeam?

    Söker du en leverantör som kan hjälpa dig med säkerheten för din fastighet? Då har du hamnat rätt! Men utöver att vi erbjuder säkerhetslösningar – varför ska du välja just oss?


    4 goda anledningar

1

Service i Särklass

Du kommer märka att du får ett bemötande och en serviceupplevelse utöver det vanliga som kund hos oss. Detta är vår företagskultur, som vi jobbar mycket aktivt med. Hög service och genuin omtanke om våra kunder ligger oss varmt om hjärtat – och har alltid gjort. Vi kallar det för Service i Särklass.

2

Allt från en leverantör

Ofta är ert samlade inbrottsskydd uppbyggt av många olika säkerhetssystem, ibland integrerade med varandra. Du har mycket att vinna på en leverantör med bred kompetens, som kan ta ett helhetsgrepp för olika produktområden. Och ett samlat ansvar för de olika delarna i leveransen – från installation till service och underhåll. En kontakt gör det enklare för dig!

3

Mer än 50 års erfarenhet

Vi är mycket stolta över vår historia och vad den ger dig som kund: erfarenhet, stabilitet och trygghet. Som familjeföretag finns det en ägarhistorik ända sedan starten. Vi har ett långsiktigt sätt att arbeta och har växt från liten låssmedsfirma på Hisingen 1968, till en av Sveriges större säkerhetsleverantörer idag. Genom åren har vi samlat på oss en enorm erfarenhet och byggt en stabil grund i vårt bolag. En partner att lita på, helt enkelt!

4

Rikstäckande

Har ni verksamhet på många orter? Då kan vi hjälpa er i hela landet! Vi har stor vana att arbeta med rikstäckande kedjor, med såväl installation, service och jour i hela Sverige. Vi har ett affärsområde som enbart fokuserar på detta, SafeTeam Retail- & Rikskunder, som idag servar cirka 3300 kundenheter – från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Vad tycker andra kunder?

Fastighetsbolag

Säkerhet hyreslägenheter

Jag kan nog uppfattas som en svår beställare eftersom jag har ganska höga krav. SafeTeam har verkligen varit lätta att bolla med. Jag vill också rikta en stor eloge till SafeTeams installatörer som varit otroligt serviceinriktade.

Robert Hommas, projektledare på Hembla

Bostadsrättsförening

Kameraövervakning hos Brf Terra Nova i Göteborg

Det är skönt att ha en leverantör som sköter allt från rådgivning till installation och drift. Vi får på detta sätt en helhetsbild av läget och råd som är helt anpassade efter oss.

Lennart Bernram, styrelseordförande Brf Terra Nova

Rikstäckande kedja

Jag kan absolut rekommendera SafeTeam till andra företag. Samarbetet är enkelt och smärtfritt och vi får ett bra slutresultat.

Robert Vitasovic, byggprojektledare på Synoptik

4,7

Nöjd Kund Index

Toppbetyg från våra kunder

Våra kunder är nöjda. Det visar våra regelbundna kundundersökningar – gång på gång. I vår senaste NKI-mätning fick vi betyget 4,7 av 5 möjliga.

Läs mer om vårt NKI

Ditt kvitto på en trygg leverantör

Ikon från SCAB Anläggarfirma brandlarm
SafeTeam är SCAB-certifierad anläggarfirma av lås enligt SSF1040.
Ikon från SLR för auktoriserad låsmästare

Checklista – för dig som ska upphandla säkerhet

Ska du upphandla säkerhet inför ett större projekt eller ramavtal?
Vi har tagit fram en checklista med branschspecifika krav i säkerhetsbranschen som kan hjälpa dig vid framtagning av förfrågningsunderlaget för din upphandling.

Till checklistan

.

Vi på SafeTeam är gärna behjälpliga vid framtagning av förfrågningsunderlaget för din upphandling. Ta hjälp av checklistan eller kontakta någon av våra experter!

Victor Muszynski
ansvarig för upphandlingar på SafeTeam

.

Vill du kontakta, rådfråga eller få en offert? Kontakta oss gärna.

Som kund hos oss kan du, förutom en komplett utbud av säkerhetsprodukter, även förvänta dig en serviceupplevelse utöver det vanliga. Kontakta oss så återkommer någon av våra trevliga säkerhetsrådgivare till dig med ett upplägg som passar just din verksamhet.

När du skickat in ditt meddelande återkommer vi till dig inom kort. Det går naturligtvis även bra att ringa oss direkt.