Professionell installation av säkerhet

Inom SafeTeam finns lång erfarenhet av stora som små installationer. Vi har goda resurser och hög kompetens för att kunna anpassa vår personalstyrka till aktuella behov.

Servicefokuserat bemötande

I vårt agerande lägger vi stor vikt vid lyhördhet och professionalism gentemot dig som kund. Våra installationstekniker har en yrkesstolthet som bygger på kunskap och engagemang. Vi strävar alltid efter att ge er service i särklass, med en genuin vilja att hjälpa er till bättre säkerhet!

Helhetsansvar för säkerheten

Tack vare vår säkerhetstekniska bredd kan vi ta ett helhetsansvar för såväl funktion som kvalitet, också när installationen rör flera olika teknikområden. Allt ifrån lås och passersystem till larm, CCTV, dörrautomatikinbrottsskydd och brandskydd.

Ni får en enda partner att vända er till – en partner som kan ta ett helhetsgrepp om alla säkerhetstekniska installationer i era fastigheter.

När installationen är färdig

Efter en utförd installation vill vi ge er de bästa förutsättningar för ett problemlöst handhavande. Vi avsätter tid för att gå igenom med er vad som är installerat. Vi överlämnar också all dokumentation som ni behöver för era nya säkerhetsprodukter.

För att säkerställa att ni blir nöjda arbetar vi aktivt med uppföljning och utvärdering efter utförda installationer.

 

Här installerar vi

SafeTeam installerar säkerhetslösningar i:

  • Storstockholm
  • Storgöteborg
  • Skåne
  • Bohuslän
  • Dalsland
  • Fyrbodal.

För butikskedjor och rikstäckande företag erbjuder vi installation och service i hela landet genom partneravtal.

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.