Okrossbart glas erbjuder vi i Göteborg och Region Väst, samt till kunder med riksavtal.

Okrossbart glas av polykarbonat – ett osynligt fönsterskydd

Det har blivit allt vanligare att inbrottstjuvar kopplar en bil till ett inbrottsgaller och drar ut både galler och infästning för att ta sig in. Många fastighetsägare vill dessutom, av estetiska skäl, undvika galler och jalusier framför fönstren.

Då är okrossbart glas ett optimalt fönsterskydd. Det har samma säkerhetsklass som fönstergaller och rekommenderas av många försäkringsbolag.

Aldrig mer en krossad ruta

Okrossbart glas är omöjligt att sparka sönder. Inte ens ett basebollträ eller en gatsten kastad med full kraft mot rutan krossar den. Glaset – som egentligen är en form av plast – består av transparenta skivor av polykarbonat/akrylplast.

UV-skydd, klotterskydd och repskydd

Glaset har dessutom högt UV-skydd och är kemiskt resistent. Det gör att dess klarhet bibehålls över tid och att exempelvis klotter kan avlägsnas utan att glaset skadas. För bästa repskydd kombineras glaset med en säkerhetsfilm.

Fönsterskydd som ser ut som vanliga fönster

Glaset kan monteras som komplement till befintliga vanliga fönsterrutor. Det går även att helt ersätta glasrutor och glaspartier med kompletta isolerglaskassetter med okrossbart glas av polykarbonat.

Okrossbart glas från Hammerglass – ett extremt starkt säkerhetsfönster

Hammerglass är ett okrossbart fönsterglas som tål extrema påfrestningar. Det är så gott som omöjligt att slå sönder och skyddar mot både inbrott och sabotage. Jämfört med vanligt glas är säkerhetsfönster från Hammerglass 300 gånger starkare.

SafeTeam är en godkänd återförsäljare av Hammerglass.

Skottsäkert glas

Vi erbjuder även skottsäkert glas i alla skyddsklasser.

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Okrossbart glas erbjuder vi i Göteborg och Region Väst.