Fysiskt inbrottsskydd erbjuder vi i Göteborg och Region Väst, samt till kunder med riksavtal.

Ett robust och säkert inbrottsskydd

En inbrottstjuv söker efter de svaga punkterna på en byggnad, oftast dörrar och fönster. Här krävs ett gediget inbrottsskydd som rent fysiskt står emot olaga intrång.

Vi erbjuder säkra lösningar inom fysiskt inbrottsskydd. Mycket handlar om ett förebyggande säkerhetsarbete. Självklart erbjuder vi även snabb hjälp om ni har drabbats av inbrott eller skadegörelse.

 

Vi erbjuder professionellt inbrottsskydd för:

 • fastighetsbolag
 • bostadsrättsföreningar
 • butiker och köpcentrum
 • offentlig verksamhet
 • kontor, industrier och andra företag.

Inbrottsskydd för fönster

Ett oskyddat glasfönster är lätt att krossa för en inbrottstjuv. Men utbudet av säkerhetsåtgärder är stort!

Robusta fönstergaller är så gott som omöjliga att ta sig igenom. En flexibel jalusi, som rullas ner framför fönstret, skyddar mot både inbrott och insyn. Befintliga glasfönster kan förses med fönsterfilm som skyddar mot glaskross men bevarar genomsikten. Eller så kan det vanliga fönsterglaset bytas ut till okrossbart glas.

Utifrån era skyddsbehov, försäkringskrav, byggtekniska krav m.m. tar vi fram den bäst lämpade lösningen.

 

Inbrottsskyddande dörrar

Beroende på miljö ställs olika krav på inbrottsskyddet för en dörr. Ibland installeras moderna säkerhetsdörrar redan från början i en fastighet. I äldre fastigheter kan gamla trädörrar ersättas med nya säkerhetsdörrar som står emot inbrott och brand. Eller så räcker det med att förstärka befintliga dörrar för att uppnå fullgod säkerhetsnivå.

Vi har lång erfarenhet av dörrmontage och dörrförstärkningar, samt tillhörande förstärkningsarbeten av dörrkarm, vägg och infästningar som är lika viktiga. Vi jobbar även med att återställa dörrmiljöer efter inbrottsförsök.

 

Säker förvaring av värdeföremål och värdehandlingar

Era mest värdefulla ägodelar ska ni naturligtvis skydda i ett säkert värdeskåp. Hos oss hittar ni inbrottssäkra och brandsäkra kassaskåp. Vi utför även service av kassaskåp och kassaskåpsöppningar.

 

Ett helhetstänk kring inbrottsskydd

Som säkerhetsföretag jobbar vi alltid med ett helhetstänk kring säkerheten. Ofta samverkar det fysiska inbrottsskyddet med exempelvis larm, lås eller kameraövervakning. Vi hjälper er med alla delarna!

 • Galler + Lås + Larm

  En gallerdörr eller gallergrind ska ha ett godkänt lås. I samma lösning kan även olika larmstyrningar ingå.

 • Kassaskåp + Nycklar

  Vi erbjuder både nyckeltillverkning, nyckelhanteringsprogram samt nyckelskåp för säker förvaring av nycklar.

 • Säkerhetsdörrar + Lås

  Montering av själva dörren samt installation av godkänt lås samverkar i en säker dörrmiljö.

Vanliga frågor om inbrottsskydd

 • Vi har haft inbrott. Hur kan ni hjälpa oss?

  Vi erbjuder snabb hjälp och reparation av inbrottsskador. Vi reparerar brytskador på dörrar och genom att montera förstärkningsplåtar återskapar vi en stark och säker dörrmiljö. Uppbrutna lås kan vi byta till nya. Krossade fönsterrutor kan vi ersätta med okrossbart glas. Vi erbjuder även förebyggande åtgärder, som inbrottslarm och kameraövervakning.

 • Vilka fabrikat av kassaskåp erbjuder ni?

  SafeTeam erbjuder kassaskåp av de flesta större fabrikat på marknaden, exempelvis Alticon, Diplomat, Hadak, Håbeco, Nivex, Nordsec, Profsafe, Rosengrens, Robur Safe, Scandinavian Safe och Topsafe.

 • Vad kostar det?

  Detta är en av våra vanligaste frågor. Vi vill alltid erbjuda den mest kostnadseffektiva säkerhetslösningen, som passar era behov på bästa sätt. Vi utgår från er miljö, era säkerhetsrisker, era befintliga system, era krav och önskemål. För att kunna lämna pris gör vi ofta ett platsbesök och utför en säkerhetsinventering. Säkerhetsinventeringen erbjuder vi gratis. Under besöket har ni tillfälle att ställa frågor och diskutera era behov med en av våra kompetenta projektörer. Kontakta oss om ni vill boka in ett besök.

Har du en annan fråga?

Vi är 180 medarbetare på SafeTeam som gärna svarar på dina frågor. Ring oss eller fyll i formuläret nedan!

Säkerhetstekniker svarar på frågor

Vill du veta mer?

Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Fysiskt inbrottsskydd erbjuder vi i Göteborg och Region Väst, samt till kunder med riksavtal. Välkommen att kontakta oss!

  • Är du privatperson är du välkommen att kontakta någon av våra butiker direkt.
  • När du skickar detta formulär till oss accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.