SafeTeam sköter nyckelhantering för ByggVesta i Stockholm

Bostadsföretaget ByggVesta ger SafeTeam totalansvar för att sköta hantering av nycklar i deras hyresrätter och studentlägenheter i Stockholm. SafeTeam tar hand om all nyckelhantering från inflyttning och borttappade nycklar till utflyttning. Uppdraget omfattar cirka 2100 lägenheter.

– Vi spar mycket tid och pengar på att låta SafeTeam sköta hela administrationen av nycklar, säger Amine Asry, teknisk förvaltare på ByggVesta.

ByggVesta bygger och förvaltar hållbara fastigheter med hyresrätter och studentbostäder. En stor andel av hyresgästerna är studenter och unga personer. De flyttar oftare än andra hyresgäster, och tappar ibland också bort nycklar i större utsträckning. Det medför mycket administration, som nu SafeTeam tar över helt och hållet.

– Tidigare fick ByggVesta hantera in- och utflyttning, och trasiga lås och borttappade nycklar. När de upptäckte en brist kontaktade de oss för utredning och förslag på åtgärd. Sedan fattade de beslut och beställde jobbet av oss. Allt det slipper de nu. Vi tar hand om allt, säger Mattias Gustafsson, SafeTeams regionchef i Stockholm.

ByggVesta är mycket nöjd med sitt beslut.

– Det kändes logiskt att låta SafeTeam hantera allt. Behöver de göra nya nycklar, så gör de nya nycklar. Måste de byta cylinder, så byter de cylinder. Och de tar hand om nycklar vid in- och utflyttning. Fixat, klart! Vi är mycket nöjda med upplägget, säger Amine Asry på ByggVesta.

ByggVesta grundades i Linköping 1951. I dag riktar de in sig mot Sveriges tillväxt- och studentområden, där behovet av nya attraktiva hyresrätter är som störst.

SafeTeam är ett säkerhetsföretag som tillhandahåller hela säkerhetskedjan åt sina kunder. Allt ifrån rådgivning, installation av fysisk och teknisk säkerhet, till servicetjänster av olika slag. SafeTeam grundades som ett familjeföretag 1968 i Göteborg och drivs och ägs idag av andra generationen.