Säkerhet för kontor och lokal

För er som hyr någon form av lokal är ett pålitligt skydd för era ägodelar en förutsättning för att er dagliga verksamhet ska flyta på effektivt. Dels måste kunder och andra besökare känna sig trygga inom era lokaler, dels behöver era anställda åtkomst till en säker arbetsplats där de kan känna sig trygga för att kunna arbeta effektivt. SafeTeam erbjuder anpassade säkerhetslösningar i form av lås, passersystem, inbrottslarm, dörrautomatik och kameraövervakning för kontor och andra lokaler som skapar en säker och trygg miljö att vistas inom.

Med det menar vi exempelvis att låssystemet för ett hotell ska vara smidigt och enkelt att använda för alla besökande hotellgäster. Passersystemet för ett dygnet-runt-öppet gym ska kunna kontrollera tillträdet på ett säkert sätt. Kameraövervakningen hos en bilhandlare ska vara avsedd att skydda en bilpark av högt värde. Vi strävar helt enkelt efter att ge rätt säkerhet på rätt plats!

Smarta helhetslösningar

Vare sig ni behöver ett inbrottslarm för kontoret eller dörrautomatik för en bostadsfastighet så är vårt mål att göra er upplevelse så smidig och kostnadseffektiv som möjligt. Därför jobbar vi alltid med skräddarsydda helhetslösningar där vi hjälper er från start till mål.

Projektering och planering

Vi besöker er fastighet direkt för att undersöka dess förutsättningar, möjligheter och potentiella svagheter. Baserat på våra undersökningar tar vi fram ett projektförslag med en säkerhetslösning anpassad efter era behov.

Leverans och installation

Många av våra säkerhetslösningar är komplexa säkerhetssystem som kräver en erfaren och certifierad anläggningsfirma för att installera. Med SafeTeam kan du vara trygg i att dina larmsystem och andra säkerhetssystem alltid blir korrekt installerade.

Utbildning och träning

I samband med installationen erbjuder vi tydliga handhavandeinstruktioner där vi demonstrerar hur säkerhetslösningarna fungerar och används på rätt sätt. Vi erbjuder även säkerhetsutbildningar för er personal tillsammans med våra säkerhetstekniker så att hela arbetslaget är förberedda inför olika situationer som kan uppstå.

Service och underhåll

Har ni problem med passersystemet för kontoret? Inga problem. Kontakta oss direkt så åker vi ut och hjälper er på plats. Vi är ett servicefokuserat säkerhetsföretag med stort engagemang i våra kunders säkerhetslösningar. Vi har en jour ni kan kontakta när ni vill. Beroende på situation kan vi antingen lösa det via fjärrstyrning eller så skickar vi ut någon att besöka er på plats.

Skräddarsydda säkerhetslösningar

Varje person, kontor, lokal och fastighet har sina unika förutsättningar och behov. Därför jobbar vi alltid med skräddarsydda säkerhetslösningar för att kunna uppfylla alla era säkerhetsbehov. 

Önskar ni kameraövervakning till kontoret? Vi ser till så att ni får en kameralösning anpassad efter era behov. Behöver ni ett pålitligt brandlarm till ert varuhus? Vi tar fram ett komplett förslag på brandskydd som garanterar att en eventuell eldsvåda upptäcks i ett tidigt skede och kan släckas.

 

Med SafeTeam som säkerhetsleverantör får ni:

  • Hög tillgänglighet – vi är bara ett samtal bort och erbjuder jour dygnet runt
  • Hög kompetens – vi har pålitliga certifieringar inom våra verksamhetsområden
  • Driftsäkerhet – vi installerar kvalitetssäkrade produkter och jobbar långsiktigt med kundanpassade serviceavtal
  • En trygg leverantör – vi har lång erfarenhet och ett stabilt fotfäste på marknaden som ett av landets ledande säkerhetsföretag.

För kontor och lokaler runt om i landet

Vi erbjuder rikstäckande säkerhetslösningar för er med kontor och lokaler på många orter. Genom ett riksavtal med oss får ni service, jour och installation i hela Sverige genom en och samma kontakt.

Rikstäckande lösningar

Kravställare på säkerheten

Höga krav ställs alltid på säkerhet. Utöver era egna säkerhetskrav finns det dessutom externa kravställare på era produkter och rutiner, exempelvis försäkringsbolag och myndigheter. Kraven ser olika ut för olika verksamheter och kan vara svåra att tolka för den som är inte är insatt.

När säkerhetskrav och verklighet är svåra att matcha

Ofta handlar problematiken om motstridiga krav, exempelvis utrymningskrav kontra krav på högt inbrottsskydd. Eller att er verksamhet på något sätt inte skulle fungera tillfredsställande om reglerna tillämpas rakt av. Avsteg från kraven kan ibland vara motiverat. Dock måste det i så fall ske kontrollerat och inom ramen för kravställarens godkännande där säkerheten naturligtvis aldrig äventyras – detta kan vara en väldigt svår balansgång.

Vi hjälper er att leva upp till säkerhetskraven

Behöver ni hjälp att navigera er kring alla de olika säkerhetskraven? Tveka inte att ta hjälp av oss! Vi arbetar dagligen med skyddsklasskrav, larmklasskrav och andra säkerhetskrav och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring lås, inbrottslarm, inbrottsskydd och kameraövervakning för kontor och andra lokaler för att hjälpa er uppnå en säkerhetsnivå anpassad efter era behov och förutsättningar.

SafeTeam – Din partner i säkerhet

Kontakta SafeTeam idag för mer information om våra skräddarsydda helhetslösningar för kontor, företag, flerbostadshus och offentliga fastigheter. Vi är Din partner i säkerhet och erbjuder säkerhetslösningar tillsammans med service i särklass. Vi finns där du behöver oss, när du behöver oss.

Ska du upphandla säkerhet inför ett större projekt eller ramavtal?

Vi har tagit fram en checklista med branschspecifika krav i säkerhetsbranschen. Den kan hjälpa dig vid framtagning av förfrågningsunderlaget för din upphandling.

Till checklistan

.

Vi på SafeTeam är gärna behjälpliga vid framtagning av förfrågningsunderlaget för din upphandling. Ta hjälp av checklistan eller kontakta någon av våra experter!

Victor Muszynski
ansvarig för upphandlingar på SafeTeam

.

Vill du veta mer om våra säkerhetslösningar?

Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Läs vårt Kunskapsmagasin