SafeTeam tecknar ramavtal med Coor

SafeTeam tecknar ramavtal med Coor

SafeTeam har tecknat ett nationellt ramavtal med Coor som innefattar lås, passersystem, larm, kamerabevakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

Redan idag är SafeTeam en etablerad leverantör till Coor i Stockholm och Göteborg. Genom det nya ramavtalet utökas samarbetet till hela landet och till ett bredare produktsortiment från SafeTeam.

– Coor har valt att teckna det här ramavtalet eftersom SafeTeam har visat god leveransförmåga i vårt befintliga samarbete på lokal nivå. SafeTeam har även ett strukturerat och tillförlitligt kvalitets- och miljöarbete som följer våra högt satta leverantörskrav, säger Johan Stark, kategoriansvarig inköpare på Coor.

– Vi ser det som ett stort förtroende att vi får växla upp vårt samarbete, från några affärer lokalt på regionerna, till ett nationellt avtal som omfattar hela vårt utbud, säger Victor Muszynski, försäljningschef på SafeTeam.

Coor är ledande i Norden inom facility management med över 13 000 medarbetare i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen.

SafeTeam är ett av Sveriges större säkerhetsföretag och installerar säkerhetsteknik i hela landet. SafeTeam grundades 1968 och har cirka 200 medarbetare. Utmärkande för SafeTeam är hög kundnöjdhet och företagskulturen Service i särklass, som innebär att kunder kan förvänta sig ett servicefokuserat bemötande utöver det vanliga.

 

Frågor besvaras av

Victor Muszynski
försäljningschef SafeTeam
victor.m@safeteam.se
031-724 23 08