ÖoB-butik med säkerhetsinstallation av SafeTeam.

Ett år efter avtalsstart – ÖoB lyfter SafeTeams breda kompetens och vilja att hjälpa till

Efter drygt ett års samarbete är ÖoB nöjda: ”SafeTeam har både en gedigen kunskap och en vilja att hjälpa oss” berättar etableringschefen på ÖoB.

I januari 2019 inledde ÖoB och SafeTeam ett samarbete. SafeTeam är sedan dess rikstäckande säkerhetsleverantör åt ÖoB:s ca 100 butiker i Sverige. Med SafeTeam har ÖoB fått en och samma leverantör av lås, larm, kameraövervakning och passersystem i hela landet.

SafeTeams breda kompetens är A och O för oss. Tidigare har det varit rörigt med flera entreprenörer inblandade, som skyllt på varandra när något inte fungerat. Nu tar SafeTeam ett helhetsgrepp och ansvar för att allt fungerar. SafeTeams täckning över hela landet är också viktig för oss.

Caroline Johnson Grönland, etableringschef på ÖoB*

Tydligt och användarvänligt för varuhuscheferna

SafeTeam har installerat ett antal nya säkerhetssystem hos ÖoB, men främst har kontakten rört service och felavhjälpning på befintliga system. Caroline upplever att det har fungerat bra:

– Det finns en tydlighet hur vi felanmäler. Våra kontaktpersoner på SafeTeams Retail-avdelning har varit väldigt snabba att svara. Då nya system installerats har SafeTeam hållit tiderna och levererat en produkt som är användarvänlig och lätt att hantera för våra varuhuschefer.

Ett bollplank för att få struktur på säkerhetsarbetet

Hos ÖoB har man under året som gått även fått hjälp av SafeTeam att strukturera upp sina säkerhetssystem, exempelvis fått en struktur på hur larmprocesserna ska fungera.

– Vi behövde ett bollplank, och SafeTeam har både en gedigen kunskap och en vilja att hjälpa oss. Både viljan och kunskapen behövs, det räcker inte med bara det ena. Det var därför vi valde att börja samarbeta med SafeTeam, avslutar Caroline.

 

* Artikel publicerades 2020. Caroline Johnson Grönland jobbar inte längre kvar på ÖoB. SafeTeams samarbete med ÖoB är dock fortsatt aktuellt och relationen fortsatt god.

För frågor kontakta:


Erik Lindgren
Affärsområdeschef Retail- & Rikskunder, SafeTeam
erik.lindgren@safeteam.se

 

 

Läs mer:

ÖoB väljer SafeTeam som säkerhetsleverantör för närmare 100 varuhus

Utforska våra rikstäckande säkerhetslösningar för butiker