ÖoB väljer SafeTeam som säkerhetsleverantör

ÖoB väljer SafeTeam som säkerhetsleverantör för närmare 100 varuhus

Nytt avtal gällande lås, larm, passersystem och CCTV

ÖoB, med 93 varuhus runt om i Sverige, har tecknat ett ramavtal med SafeTeam. ÖoB har länge letat efter en part som på ett seriöst och kompetent sätt kan vara rådgivande i säkerhetsfrågor samt leverera bra och relevanta lösningar.

Den kompetens som SafeTeam sammantaget innehar samt en täckning över landet har starkt bidragit till samarbetet.

Vi är enormt imponerade av SafeTeams djupa kompetens och enkla snabba lösningar på viktiga säkerhetsfrågor. Dom passar perfekt in i vår verksamhet.

Meta Persdotter, kommersiell chef på ÖoB

Erik Lindgren, affärsområdeschef för SafeTeam Retail- & Rikskunder, kommenterar: ”Vi ser fram emot att få bistå ÖoB i deras säkerhetsarbete och hoppas att även de ska känna att vi levererar enligt vår värdegrund Service i särklass. Tillsammans med ÖoB sätter vi nu samarbetet som vi hoppas ska hjälpa butikerna med väl fungerande teknik samtidigt som de har tillgång till vår kvalitativa och snabba support vid frågor, vi är med dom dygnet runt, året runt.”

Affärsområdet Retail- & Rikskunder håller ihop leveranserna i hela landet

Säkerhetsföretaget SafeTeam tillhandahåller hela säkerhetskedjan åt sina kunder. Allt ifrån rådgivning, installation av fysisk och teknisk säkerhet, till servicetjänster av olika slag. SafeTeam grundades som ett familjeföretag 1968 i Göteborg och drivs och ägs idag av andra generationen. Affärsområdet Retail- & Rikskunder, med placering i Nacka öster om Stockholm, håller ihop och ansvarar för hela leveransen till riksavtalskunder.

Starkt varumärke med nära 100 varuhus

Efter över 40 år på marknaden är Runsvengruppen-ägda ÖoB idag en av landets ledande lågpriskedjor. ÖoB är ett av Sveriges tio starkaste varumärken inom detaljhandeln. Kedjan har nära 100 varuhus runt om i landet, sysselsätter drygt 1500 personer och omsätter ca 4 mdkr. Runsvengruppen har under en lång tid haft en mycket stabil tillväxt och lönsamhet och är därför finansiellt mycket stark.

ÖoB-butik med säkerhetsinstallation av SafeTeam.

Ett år efter avtalsstart

ÖoB lyfter SafeTeams breda kompetens och vilja att hjälpa till, läs mer här.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Lindgren
Affärsområdeschef Retail- & Rikskunder, SafeTeam
erik.lindgren@safeteam.se

 

 

Länkar med relaterat innehåll:

Säkerhetslösningar för butikskedjor 

ÖoB’s hemsida