Digitala bluetooth lås via en app i mobile | SafeTeam

Nu erbjuder vi digitala Bluetooth-dörrlås

Nu erbjuder vi digitala dörrlås som använder Bluetooth. Digitala Bluetooth-lås gör att din nyckelknippa helt kan digitaliseras. Med hjälp av Bluetooth-lås i dörren kan upplåsning ske via direkt via en app i mobilen.

Slipp bära runt på fysiska nycklar

Digitala lås gör att du kan slippa bära runt på en tung nyckelknippa. Inga fysiska nycklar eller nyckelbrickor krävs för att låsa upp dina dörrar.

Installation och skötsel av digitala dörrlås

Våra digitala lås är enkla och kostnadseffektiva att installera. Administrationen sköts sedan via en webbportal. Här styrs alla behörigheter för de digitala nycklarna. Enkelheten med ett Bluetooth-lås gör att det går extra smidigt att öppna för exempelvis hantverkare, som ska få tillfälligt tillträde till en lokal.

Digitala lås är en säker lösning

Säkerheten med digitala lås som låser upp med hjälp av Bluetooth är hög. Bakom tekniken ligger en militärklassad kryptering. En fördel är dessutom att en digital nyckel enkelt kan spärras om den hamnar i orätta händer.

Flexibel användning

Med Bluetooth-dörrlås har man alltid ett sätt att ta sig in i fastigheten. Appen fungerar utan att behöva vara uppkopplad mot internet. Den har även en automatisk funktion för dörrigenkänning som identifierar låsta utrymmen i närheten av användaren där man enkelt kan trycka på “Lås upp-knappen” – och dörren låses upp! 

Investera i Bluetooth-dörrlås

Kontakta SafeTeam för att investera i våra smarta och flexibla Bluetooth-dörrlås redan idag. Vi erbjuder smarta helhetslösningar där vi hjälper er genom hela processen, från projektering till leverans, installation och fortsatt service och underhåll.

Läs mer om digitala lås

Vår Göteborgsbaserade leverantör Parakey har gjort ett innovativt lås som ligger helt rätt i tiden, där din smartphone är din nyckel. Det är roligt att få vara med från början i Parakeys resa. SafeTeam tror att detta är en produkt som kommer att växa och utvecklas enormt de närmaste åren.

Victor Muszynski
inköpschef på SafeTeam