• Passage Online® EASY

    Molntjänsten för fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar som vill ha enklare hantering av passersystem. Säker lagring av passersystemets databas på vår server ingår.

    Få ett prisförslag

    Ett prisförslag innebär inga som helst förpliktelser till köp.

Enklare och säkrare passersystem

Att hantera ett passersystem tar ständigt tid och resurser i anspråk. Systemet ska uppdateras, borttappade nyckelbrickor ska spärras och ersättas, samtidigt som alla uppgifter ska hållas aktuella – det skapar mängder av administration. Men, det finns ett enklare sätt. Som dessutom ökar säkerheten.

Passage Online® EASY förenklar din vardag

Med Passage Online EASY tar vi hand om allt – det enda du behöver göra är att lägga en beställning i vår smidiga webbshop.

Så kan Passage Online® EASY hjälpa just dig

Passage Online® EASY passar dig som äger eller förvaltar fastigheter. Tjänsten är anpassad för olika behov, beroende på vilken typ av fastighet du äger eller förvaltar.

Kommersiella fastigheter

Tänk dig att inte behöva vara inblandad alls i processen när dina hyresgäster ska ha nya taggar till sin personal.

Med Passage Online EASY lägger vi upp era hyresgäster som behöriga beställare för just den delen av passersystemet som de ska ha rätt att nyttja.

Sedan levererar och fakturerar vi direkt till hyresgästen och ni slipper på så vis all hantering. Snabbt, smidigt och enkelt för alla parter!

Bostadsfastigheter

Hanterar du många in- och utflyttningar i ert passersystem? Kanske med flera olika fabrikat, med olika inloggningar?

Med Passage Online EASY får du en inloggning för alla era passersystem, oavsett fabrikat, där du gör alla beställningar, t.ex. en ny nyckeltagg.

Därefter gör vi resten: skapar taggen, programmerar systemet, lämnar ut taggen till hyresgästen och tar även betalt av hyresgästen om ni önskar.

Brf-styrelser

I många bostadsrättsföreningar hanteras passersystemet av en person i föreningen som lärt sig systemet. Men vad händer om denna person blir sjuk, är på semester eller kanske flyttar – vem tar då hand om systemet?

Med Passage Online EASY behöver man ingen teknisk kunskap. Logga enkelt in i webshopen och beställ det som önskas, t.ex. en ny nyckeltagg.

Vi gör sedan allt jobb bakom: skapar taggen, programmerar systemet, skickar eller lämnar ut taggen i någon av våra butiker, där de boende kan betala direkt eller mot faktura.

Fördelar med Passage Online® EASY

Med Passage Online® EASY får ni ett enklare och säkrare passersystem.

Bättre kontroll

Webshop för nyckeltaggar i passersystem

Med Passage Online EASY styr olika behörighetsnivåer vem hos er som kan anmäla ändringar och lösa ut nya nyckelbrickor. Sedan tar vi hand om allt: programmering av nyckelbrickor och dörrar, spärrning av borttappade brickor, ändringar av namn, koder och tidzoner m.m.

Det enda ni behöver göra är att lägga en beställning i webbshopen.

Säker lagring

Passerbrickor programmeras av SafeTeam

Många fastighetsägare har en egen server för sitt passersystems databas och ett lokalt installerat dataprogram där alla ändringar görs.

Med Passage Online läggs passersystemets databas istället på en säker server hos oss och skyddas genom daglig säkerhetskopiering. Ni slipper köpa och sköta en egen server.

Enkelt att komma igång

Nyckelutlämning i passersystem

Vid nyinstallation av passersystem sätts Passage Online upp av oss redan från början.

Om ni redan har ett passersystem kan det kompletteras med Passage Online utan problem. Det enda som krävs är en bredbandsuppkoppling avsatt för den här tjänsten. Passage Online fungerar för de allra flesta fabrikat av passersystem.

Få ett prisförslag på Passage Online®

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så får du ett prisförslag från någon av våra experter inom passersystem. Ett prisförslag innebär inga som helst förpliktelser till köp.

Passage Online finns i tre olika nivåer:

  • EASY är enklast för er som kund, där tar vi hand om allt.
  • MEDIUM passar företag som vill göra enklare uppdateringar på egen hand.
  • ADVANCED är för företag som vill ha full tillgång till alla avancerade funktioner i sitt passersystem.

Läs mer om de olika nivåerna i Passage Online här