Låstekniker: Lediga jobb – Erfarna låstekniker sökes

SafeTeam söker ständigt nya och engagerade låstekniker till vår spännande tillväxtresa. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man får utrymme att utvecklas och när man trivs på sin arbetsplats. Därav strävar SafeTeam ständigt efter att skapa en arbetsmiljö och en kultur som inkluderar alla och ger dem möjligheten att vara sig själva.

Vi arbetar aktivt för att göra våra arbetsplatser så trivsamma som möjligt för våra medarbetare – och det reflekteras både hos våra medarbetare och kunder. Vår senaste MMI (Motiverad Medarbetare Index) mätning låg på 4,49 av 5, och vårt kundbetyg, NKI, på 4,5 av 5

Fördelar att jobba som låstekniker hos SafeTeam

Att arbeta som låstekniker inom SafeTeam innebär en rad olika fördelar som främjar både ditt personliga och professionella liv.

Möjligheter till utveckling

SafeTeam står aldrig stilla. Vi arbetar ständigt för att revolutionera marknaden och erbjuda branschens bästa service. Därför satsar vi mycket på utbildningar och utvecklingar för våra låstekniker inom befintliga yrkesroller såväl som lärande över yrkesgränser. Vi ser potentialen i våra låssmeder och låstekniker och vill hjälpa dem att nå sina ambitioner och yrkesdrömmar.

Kollektivavtal

Självfallet erbjuder vi kollektivavtal så du kan fokusera på det du är bäst på och slippa oroa dig för eller lägga ned tid och möda på att ordna med försäkringar och pensionsavsättning.

Generösa förmåner

Det är våra medarbetare som utgör SafeTeam. Är personalen sjuk eller skadad lider företaget lika mycket. Som anställd inom SafeTeam får du tillgång till friskvårdsbidrag och förmånliga rabatter på gymkort hos flera stora gymkedjor. Du får även rabatt på drivmedel och luncher.

Vem vi söker

Vi söker nästa medlem till SafeTeam familjen. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar som lägger ett stort värde i delaktighet och tillit till varandra.

SafeTeam söker dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämningen som finns hos oss. Vi söker dig som är:

  • Ordningsam
  • Ansvarskännande
  • Positiv
  • Lösningsorienterad
  • Samarbetsvillig
  • Strukturerad
  • Noggrann
  • Serviceinriktad

Hitta jobb som låstekniker hos SafeTeam

Låter ett jobb som låstekniker på SafeTeam intressant? Kontakta oss direkt för mer information eller connecta med oss redan idag så håller vi kontakten och meddelar dig när ett passande jobb som låstekniker dyker upp.

Lediga jobb

Låstekniker som trivs på jobbet på SafeTeam

Låstekniker: Lediga jobb – Erfarna låstekniker sökes

SafeTeam söker ständigt nya och engagerade låstekniker till vår spännande tillväxtresa

Connecta med oss