SafeTeams medarbetare trivs och är mer engagerade än någonsin!

Det visar 2022 års medarbetarundersökning. Hela 95 % av SafeTeams medarbetare har svarat att de känner stort engagemang i sitt arbete.

SafeTeams MMI är 4,51 av 5

Det totala MMI-värdet (Motiverad Medarbetar-Index) för hela bolaget landade 2022 på 4,51 av 5 – det högst uppmätta värdet sedan starten av mätningarna 2012. Undersökningarna genomförs vartannat år och trenden är positiv: 2018 låg det på 4,24, 2020 låg det på 4,49.

I en jämförelse mot andra bolag som genomfört samma typ av mätning ligger snittvärdet på 4,00. (Källa: Enkätfabriken) Alltså utmärker sig SafeTeam här med ett högt MMI-värde.

Vad är viktigast för att trivas på jobbet – och vad är särskilt bra med SafeTeam?

Nästan alla svar på frågan Vad är viktigt för att trivas på jobbet? handlar om att ha bra och stöttande kollegor och chefer, en god sammanhållning på avdelningen, förståelse och respekt mot varandra, intressanta kunder och arbetsuppgifter, att vara delaktig, kunna påverka och ha kul på jobbet.

På frågan Vad är särskilt bra med SafeTeam? avspeglas just samma faktorer i dessa svar. Här nämns också att det är positivt att SafeTeam är ett familjeföretag, att man har stor frihet och personligt ansvar, att beslutsvägarna är korta och att det finns möjligheter att utvecklas.

90 % har kul på jobbet

Utöver detta svarar 90 % att de har kul på jobbet och kan rekommendera SafeTeam som arbetsgivare till andra.

Varför jobba på just SafeTeam?

SafeTeam arbetar strategiskt med trivsel för personalen på många olika plan, och den positiva stämningen på SafeTeam avspeglas nu i resultatet i medarbetarundersökningen.

Som svar på frågan varför SafeTeams medarbetare väljer att vara anställda på SafeTeam, och varför ny personal ska söka sig till just SafeTeam, har företaget formulerat sitt medarbetarlöfte:

Du får jobba i ett proffsigt och familjärt företag där vi vill varandra och våra kunder väl. Här finns en genuin vilja att alltid göra sitt bästa. Vi gör det tillsammans, medarbetare och ledare har ett tätt samarbete hos oss. Det är viktigt att du tar ansvar och är prestigelös för att trivas, i utbyte får du möjligheter att utvecklas, en riktigt härlig gemenskap och en tillvaro som präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

SafeTeams medarbetarlöfte

Trivsel bland kollegor på SafeTeam

Nyfiken på jobb som larmtekniker eller låstekniker på SafeTeam?

Connecta med oss på vår karriärsida så får du aviseringar när vi söker nya medarbetare.

Connecta med oss!