Cervera väljer SafeTeam som säkerhetsleverantör för sina butiker

Cervera blir en viktig kund i SafeTeams Retail- och Rikskundsorganisation. Interna utbildningar om kunden har precis genomförts.

– Vi är så glada att vi fått förmånen att samarbeta med Cervera. Vi har snabbt genomfört interna utbildningar och satt processer utifrån Cerveras önskemål på plats, och ser nu fram emot ett gott samarbete. Dialogen har varit väldigt bra med Cervera, både kring väl genomtänkta produktval, processer oss emellan och uppföljningar av samarbetet. Långsiktighet har varit både SafeTeams och Cerveras tydliga mål här och det känns verkligen som att vi lagt en genomtänkt väg för det framåt. Stort tack Cervera för förtroendet, säger SafeTeams Erik Lindgren, affärsområdeschef på Retail- & Rikskunder.

SafeTeam har tecknat ett ramavtal som omfattar samtliga av Cerveras cirka 75 butiker och kontor i Sverige. Avtalet innehåller en rad olika säkerhetstjänster kring lås och beslag, kameraövervakning och support.

I vår strävan att hitta kostnadseffektiva och enkla lösningar för vår verksamhet på Cervera har vi valt att samarbeta med SafeTeams Retail- & Rikskundsorganisation. SafeTeam har ett välbeprövat och inarbetat koncept som passar oss väldigt bra med bl a en kontaktperson, möjlighet att ge samma service över hela landet och dessutom ge oss möjlighet till en bra kostnadsuppföljning. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete som vi tillsammans utvecklar under lång tid framöver.

Anders Lundqvist, säkerhetsspecialist på Cervera

SafeTeam är ett rikstäckande säkerhetsföretag

SafeTeam erbjuder rikstäckande säkerhetslösningar för butikskedjor i hela landet. I SafeTeams erbjudande ingår allt ifrån rådgivning och installation av teknisk och fysisk säkerhet, till olika servicetjänster.

SafeTeam har en gedigen historia och grundades som ett familjeföretag redan 1968. Idag drivs och ägs företaget av andra generationen. SafeTeams affärsområde Retail- & Rikskunder, med placering i Nacka öster om Stockholm, samordnar och ansvarar för hela leveransen till riksavtalskunder, däribland Cervera.

Cervera har 75 butiker i Sverige

Cervera säljer kvalitetsprodukter från alla de mest kända varumärkena inom kök, hem och hushåll. Med sina cirka 75 fysiska butiker, samt online-butik, är de en av Sveriges största butikskedjor. Cervera har ca 600 anställda medarbetare och företaget har gjort sig ett namn för sin kunskap och service ända sedan grundandet 1987. Sedan 2015 ägs Cervera av riskkapitalbolaget Accent Equity.

Vid frågor kontakta:


Erik Lindgren
Affärsområdeschef Retail- & Rikskunder, SafeTeam
08-522 384 04
erik.lindgren@safeteam.se

 

Läs mer

Säkerhetslösningar för butikskedjor