Entré till Lindex-butik

Lindex tecknar rikstäckande säkerhetsavtal med SafeTeam

Lindex har tecknat ramavtal med SafeTeam kring fysisk säkerhet för sina ca 200 butiker i hela Sverige. Avtalet omfattar service och installation av t.ex. mekaniska och elektriska lås, beslag och nycklar samt support i hela landet.

SafeTeam har visat prov på kompetens och professionalitet, är service minded och lyhörda inför våra behov och utmaningar, där SafeTeam bl.a. hjälpt oss uppdatera vår beslagsstandard för butik med lösningar som är användarvänliga och kostnadseffektiva. Vi ser fram emot samarbetet med SafeTeam, där vi har höga krav på effektiva leveranser och smidig hjälp när vi behöver det.

Kevin Hong, säkerhetsansvarig på Lindex Group.

 

SafeTeams affärsområde Retail- & Rikskunder kommer hålla ihop hela leveransen, där Lindex får en utpekad kundansvarig för samarbetet.

Fantastiskt roligt att vi fått förtroendet av Lindex att inleda detta samarbete. Vi hoppas att Lindex ska bli nöjda med vårt specialiserade och kundorienterade team där vi ständigt jobbar utifrån våra ledord Service i Särklass. Arbetet är redan igång med att utbilda vår personal i Lindex processer, upprätta standarder, dokumentation och arbetssätt. Detta så att Lindex får de leveranser och arbetssätt de önskar på ett kvalitetssäkrat och effektivt sätt.

Erik Lindgren, affärsområdeschef på Retail- & Rikskunder på SafeTeam.

 

Säkerhetsföretaget SafeTeam tillhandahåller hela säkerhetskedjan åt sina kunder. Allt ifrån rådgivning, installation av fysisk och teknisk säkerhet, till servicetjänster av olika slag. SafeTeam grundades som ett familjeföretag 1968 i Göteborg och drivs och ägs idag av andra generationen. Affärsområdet Retail- & Rikskunder, med placering i Nacka öster om Stockholm, håller ihop och ansvarar för hela leveransen till riksavtalskunder.

Lindex är en finskägd modekedja inom Stockmann-gruppen med cirka 5000 anställda, cirka 470 butiker i 17 länder i Norden, Baltikum, Centraleuropa, Balkan och Mellanöstern. Förutom försäljning i butik säljer Lindex även mode via sin Shop Online i 28 länder; alla EU-länder samt Norge.

 

Bildens källa: Lindex

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Lindgren
Affärsområdeschef Retail- & Rikskunder, SafeTeam
Tel. 08-522 38 404
erik.lindgren@safeteam.se

 

 

Läs mer:

SafeTeams säkerhetslösningar för butikskedjor 

Lindex hemsida