Ny regionchef på SafeTeam – Torgny Skog

Torgny Skog är SafeTeams nya regionchef i Göteborg. Han tillträdde den 1 september 2021. Torgny kommer senast från Selecta, där han jobbat i drygt 30 år, de senaste 15 åren som Service Manager med ansvar för Selectas serviceorganisation i Västra Götaland och Dalsland.

Torgny, varför valde du SafeTeam?

– Jag känner igen mig själv i mycket av de värderingar som SafeTeam står för; trygghet, hög servicenivå, prioritering av personal med hög trivsel. Sen så gillar jag teknik och data, och tjänsten kändes som att den skulle passa mig med tanke på min tidigare roll med både ledarskap, service och teknik. För mig var det även viktigt att SafeTeam är ett stabilt bolag, med bra struktur, trygghet och hög kunskap inom företaget.

Hur ser du på din nya roll på SafeTeam?

– Jag gillar att vara mycket ute – bland både kunder och kollegor. Jag gillar den personliga kontakten. Sen tycker jag att det är fantastiskt roligt att jobba med personal och se kollegor utvecklas med att nå mål som man sätter tillsammans, samt att känna en stolthet över vad vi presterar och det hoppas jag kunna vara med om att bidra till. Det andra är att få vara med och bidra till att öka kundnöjdheten. Nu har vi på SafeTeam väldigt många nöjda kunder och ett högt NKI, men att få vara med på resan och påverka servicen till våra kunder känns både inspirerande och utmanande.

Torgny kommer driva region Göteborg tillsammans med avdelningscheferna på SafeTeams olika enheter. Han kommer även att arbeta aktivt med kundvård och stötta franchisetagarna runt om i Göteborg, Trollhättan och Stenungsund, samt ha en plats i SafeTeams ledningsgrupp.