Ny regionchef på SafeTeam

Johan Gustafsson Möller har tillträtt i rollen som regionchef hos SafeTeam i Göteborg. Johan kommer senast från GK Sverige, ett installationsföretag i byggbranschen där han ansvarade för verksamheten inom fastighetsautomation i Sverige. Han har även en bakgrund inom affärsutveckling och ledarskap från andra konsult- och teknikintensiva bolag i fastighetsbranschen.

Johan kommer driva Region Göteborg i nära samarbete med avdelningschefer och franchisetagare. Han tar även en plats i SafeTeams ledningsgrupp. Johan tar över rollen som regionchef Göteborg efter Torgny Skog, som sedan i våras har en annan ledande roll på SafeTeam.

Hur ser du på din nya roll som regionchef på SafeTeam?

Jag går in i min nya roll med en stor portion av nyfikenhet och ödmjukhet. Tillsammans med kollegorna vill jag utveckla en redan stark verksamhet från riktigt bra till ännu bättre. SafeTeam har stort fokus på service i särklass och kundnöjdhet, med tydliga mål framåt. Att få möjlighet att vara med på denna resa känns inspirerande. Jag hoppas kunna bidra med erfarenheter och nya idéer som, tillsammans med ett redan starkt erbjudande, bidrar till företagets förflyttning mot framtiden.

Varför valde du SafeTeam?

Jag valde SafeTeam för att det är ett företag med ett starkt kundrenommé och en arbetsplats där anställda trivs. Jag har under mina två första veckor träffat många nya kollegor och fått en bra känsla för människorna som jobbar här. De är goa, schyssta kollegor som på riktigt lever företagets värderingar. Det finns en tydlig yrkesstolthet som genomsyrar SafeTeam där man har ett starkt fokus på kvalitet i våra leveranser och högre grad av kundservice, vilket värdesätts och märks av. Att göra det lilla extra och erbjuda service i särklass gör det lätt att känna sig som en ambassadör. Jag är glad att vara tillbaka i säkerhetsbranschen som är fantastiskt rolig att verka i, på ett företag som känns inkluderande och nytänkande.