Kunskapswebinar om smart kamerabevakning och AI | SafeTeam

SafeTeam bjuder in till Kunskapswebinar – om Kamerabevakning och AI

Hur får du smartare kamerabevakning med AI? Det är frågan som kommer besvaras i SafeTeams kommande webinar. Från att enbart vara en brottsförebyggande åtgärd kan kamerabevakning idag nyttjas till så mycket mer.

Två av SafeTeams behöriga ingenjörer kommer berätta om praktiska användningsområden med dagens AI-kameror. Allt ifrån hur några av våra kunder nyttjar det för att effektivisera sin verksamhet, hur kamerasystem kan integreras med andra system för en smartare fastighet, till hur datan från kamerabevakningen kan användas för analyser och underlag för affärsbeslut.

Dessutom kommer vi bjuda på en framtidsspaning. Vad tror våra kameraexperter kommer finnas i morgondagens kamerasystem? Utvecklingen går otroligt snabbt, så det gäller att hänga med!

Vem vänder sig Kunskapswebinaret till?

Ansvarar du för kamerabevakning i din yrkesroll är det här webinaret högintressant. Kanske jobbar du som fastighetsansvarig, säkerhetschef eller i liknande roll.

Men – i och med att användningsområdena för kamerabevakning och AI är närmast oändliga, kan du som har en helt annan roll också finna mycket intressanta insikter i det här ämnet. Så avsätt 45 minuter för ett tillfälle att lära dig mer om vad kamerabevakning med AI kan hjälpa ditt företag eller din organisation med.

Medverkar gör

Jonas Adiels, behörig ingenjör inom kamerabevakning

Anton Grönvall, behörig ingenjör inom kamerabevakning

Victor Muszynski, moderator

Anmälan

Kunskapswebinaret är kostnadsfritt och sänds den 24 april, kl 9.00-9.45. Du anmäler dig här.