SafeTeams Kunskapsmagasin – nyhetsbrevet för dig som på något sätt ansvarar för en fastighet.

SafeTeam lanserar Kunskapsmagasinet

Nu lanseras ett nytt nyhetsbrev för alla som på något sätt ansvarar för en fastighet – SafeTeams Kunskapsmagasin. Prenumeranter kommer få intressanta artiklar och värdefull kunskap om trygghets- och säkerhetsfrågor.

Vem vänder sig Kunskapsmagasinet till?

Innehållet i Kunskapsmagasinet utgår ifrån vardagen hos någon som äger eller förvaltar en fastighet. Det kan exempelvis vara en säkerhetschef, en fastighetsförvaltare eller styrelsen i en bostadsrättsförening. Ofta finns det trygghetsutmaningar i och kring fastigheten, där kunskap är nyckeln för att lyckas med säkerhetsarbetet. Denna kunskap ges i Kunskapsmagasinet.

Vad handlar Kunskapsmagasinet om?

Kunskapsmagasinet är fullmatat med artiklar om trygghet och säkerhet. Som läsare får du inspiration och insikter som du kan applicera på säkerhetsarbetet i din fastighet. Olika säkerhetsexperter delar även med sig av tips och råd kring smarta säkerhetslösningar och metoder som ökar tryggheten.

Varför lanseras Kunskapsmagasinet?

På SafeTeam är man övertygad om att trygghet skapas genom kunskap. Thomas Benneklint, VD på SafeTeam, berättar:

I dialogen med våra kunder erbjuder vi alltid rådgivning i samband med en investering i säkerhetsteknik. Investeringen blir då som mest lönsam för kunden. Kunskapsmagasinet är ytterligare en kanal med samma syfte, ett sätt att dela med oss av vår säkerhetskompetens. Det är så vi skapar trygghet, tillsammans med våra kunder.

Thomas Benneklint, VD på SafeTeam

Missa inte att prenumerera du med!

Prenumerera på Kunskapsmagasinet

Läs Kunskapsmagasinet online och prenumerera för att få artiklar direkt till din inkorg.

Prenumerera