Poddavsnitt om trygghetsarbete hos fastighetsbolag

SafeTeam medverkar i Trygghetspodden – så skapas trygghet hos fastighetsbolag

Idag släpps SafeTeams trygghetsavsnitt i Trygghetspodden. Avsnittet handlar om hur fastighetsbolag kan öka tryggheten i boendemiljön. Medverkar gör Erik Lindgren från SafeTeam och Tony Baptiste från Botkyrkabyggen. För alla som är intresserade av trygghet och säkerhet är det ett intressant och givande samtal – väl värt att lyssna på!

Trygghet har blivit en viktig fråga för landets fastighetsbolag. I Botkyrkabyggen jobbar man aktivt för att öka tryggheten för de boende i fastighetsbeståndet. Tony Baptiste, trygghetsansvarig, berättar i poddavsnittet om detta arbete. Han delar med sig av sina erfarenheter kring sättet att jobba och vad som fungerat bra hos Botkyrkabyggen.

Säkerhetsföretag har också en viktig roll att fylla. Erik Lindgren från SafeTeam berättar om åtgärder som säkerhetsbranschen kan bidra med, hur man ska tänka som säkerhetsansvarig på ett fastighetsbolag och ger goda råd kring lösningar som skapar trygghet.

Lyssna på avsnittet här:

Du hittar det även där poddar finns, t.ex. iTunes och Spotify, eller på trygghetspodden.se.

Säkerhetsexpert och trygghetsansvarig i Trygghetspoddens studio - podd om trygghetsarbete.
Det bästa ur SafeTeams trygghetsavsnitt

Vi har sammanfattat det mest intressanta från samtalet i podden. Jobbar med trygghetsfrågor får du många praktiska råd här.

Lyssna på Trygghetspodden