Vi öppnar ny låsbutik i Lunda företagspark i Spånga.

SafeTeam öppnar ny lås- och säkerhetsbutik i Spånga

Den 9 september öppnar SafeTeam ny butik i Spånga (Lunda företagspark) i Stockholm. SafeTeams butik på Hässelby torg stänger.

I de nya lokalerna kommer vi kunna välkomna våra kunder till en modernare butik med bättre parkeringsmöjligheter och inte minst kommer vår egen personal att få en trivsammare arbetsmiljö.

Mattias Gustafsson, regionchef på SafeTeam i Stockholm

 

Under våren och sommaren har lokalen renoverats och anpassats till SafeTeams verksamhet. Nu är den färdigställd för inflyttning och dörrarna till butiken slås upp den 9 september. Lokalerna ligger i företagstäta Lunda, och blir även basen för SafeTeams låstekniker och larmtekniker som utför servicejobb i norra Stockholm. I anslutning till butikslokalen finns också kontorslokaler för administration och projektering, samt konferensrum.

Ett perfekt läge för expansion i norra Stockholm

Låsbutiken på Hässelby torg har funnits på samma adress sedan 60-talet under namnet Vällingby Låsservice. I början av 2017 förvärvades det anrika bolaget av familjeföretaget SafeTeam.
– Vi har de senaste åren fokuserat på vår utveckling i norra Stockholm och behovet av större lokaler har blivit tydligt. Läget på Fagerstagatan i Lunda kommer passa oss perfekt och gynna vår vidare expansion i norra Stockholm, säger Mattias Gustafson.

Erfaren personal flyttar från Hässelby torg till Lunda

Den erfarna personalen i butiken på Hässelby torg flyttar nu med till Lunda och upparbetade kundkontakter kommer få samma välbekanta mottagande i den nya butiken.

Butiksinvigning med minimässa

För att hälsa alla nya och gamla kunder välkomna till den nya adressen bjuder SafeTeam in till en festlig invigning den 13 september. Experter från ASSA, Geze, Aptus, Teletec och Milestone kommer vara plats och visa upp spännande produktnyheter. Alla besökare bjuds på hamburgare från Bun Meat Bun, kaffe och kaka. Anmälan till invigningen görs här.

Alla kunder är varmt välkomna! Det kommer bli en trevlig tillställning och vi hoppas att många tar tillfället i akt att träffa oss, våra säkerhetsexperter på plats och tar lunchen hos oss den 13 september.

hälsar Christopher Kennedy, butikschef i Lunda.

Invigning av låsbutik i Lunda i Stockholm

Invigningsfest med minimässa

Alla nya och gamla kunder hälsas välkomna den 13 september! Klicka här för mer info och anmälan

 

 

Välkommen till Fagerstagatan 18D

Här öppnar SafeTeam ny butik i september 2019