Hemtex butiker i hela landet får säkerhet från SafeTeam

SafeTeam tecknar avtal gällande säkerhet för Hemtex butiker i hela Sverige

SafeTeam har tecknat ett ramavtal kring fysisk säkerhet till Hemtex nära 140 butiker i Sverige. Avtalet inkluderar service och installationer av t.ex. nycklar, kodlås, lås och beslag.

SafeTeams riksorganisation, med specialisering mot Retailsegmentet, kommer hålla ihop alla leveranser i hela Sverige.

Vårt kundfokus och ledord Service i särklass fortsätter sprida sig i branschen. Glädjande har nu Hemtex valt att inleda samarbete med oss och vi ska med stor ansvarskänsla arbeta för att även de ska vara mycket nöjda med oss. Arbetet är redan igång med att se över standarder, sätta samarbete, säkra effektiva processer och kostnadsoptimera för Hemtex.

Erik Lindgren, Affärsområdeschef för Retail- & Rikskunder på SafeTeam

 

Säkerhetsföretaget SafeTeam tillhandahåller hela säkerhetskedjan åt sina kunder. Allt ifrån rådgivning, installation av fysisk och teknisk säkerhet, till servicetjänster av olika slag. SafeTeam grundades som ett familjeföretag 1968 i Göteborg och drivs och ägs idag av andra generationen. Affärsområdet Retail- & Rikskunder, med placering i Nacka öster om Stockholm, håller ihop och ansvarar för hela leveransen till riksavtalskunder.

Hemtex grundades 1973 och är i dag Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. I dagsläget har Hemtex ca 140 butiker i Norden samt e-handel, där man erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda heminredningsprodukter med tyngdpunkt på hemtextil. Fokus ligger på hög kvalitet och unik design till ett bra pris.

Läs gärna mer om Hemtex på hemtex.se

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Lindgren
Affärsområdeschef Retail- & Rikskunder, SafeTeam
Tel. 08-522 38 404
erik.lindgren@safeteam.se

 

 

Länkar med relaterat innehåll:

Säkerhet för butikskedjor 

Hemtex hemsida