SafeTeam blir låsleverantör åt Kronans Apotek

SafeTeam tecknar avtal med Kronans Apotek

SafeTeam har tecknat ett ramavtal med Kronans Apotek avseende säkerheten på Kronans cirka 325 apotek i Sverige.

Avtalet startar direkt och innehåller bland annat installation och service av det fysiska skyddet på apoteken så som jalusier, galler, nycklar, kodlås, lås och beslag.

Kronans Apotek kommer servas av SafeTeams Retailorganisation, som är specialiserade på just handels- och riksavtalskunder.

Det känns såklart fantastiskt roligt. Det är med stor ansvarskänsla och med SafeTeams ledord Service i Särklass som vi nu tar in Kronans Apotek som kund till vårt team. Vi hoppas och tror att vår tighta dialog med få kontaktytor ska erbjuda en mycket kvalitativ leverans i hela landet, över lång tid.

Erik Lindgren, Affärsområdeschef Retail på SafeTeam

Nyöppning av apotek

Kronans Apotek har nyligen öppnat ett nytt apotek vid Munksjöstaden i Jönköping. Här bidrog SafeTeam med sin första leverans. Installation pågår även inför en nyöppning i februari, Kronans Apotek i Uppsala Rosendal.

SafeTeam erbjuder hela säkerhetskedjan

Säkerhetsföretaget SafeTeam tillhandahåller hela säkerhetskedjan till sina kunder. Allt ifrån rådgivning, fysisk och teknisk säkerhet, till servicetjänster av olika slag. SafeTeam grundades som ett familjeföretag 1968 i Göteborg och drivs och ägs idag av andra generationen. Affärsområdet Retail, med placering i Stockholm, håller ihop och ansvarar för hela leveransen till riksavtalskunder.

Över 300 apotek

Kronans Apotek ägs av finska Oriola och satsar, utöver nya apotek, även på digitala lösningar för att möta sina kunder på olika sätt, t.ex. genom sin app. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige – från Trelleborg i söder till Haparanda i norr – och cirka 2500 anställda.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Lindgren
Affärsområdeschef Retail, SafeTeam
Tel. 08-522 38 404
erik.lindgren@safeteam.se

 

 

Länkar med relaterat innehåll:

Säkerhet för butikskedjor 

Kronan Apoteks hemsida