Galler och jalusier erbjuder vi i Göteborg och Region Väst, samt till kunder med riksavtal.

Högt skalskydd med galler och jalusier

Med galler och jalusier ger ni tjuven ett tufft motstånd. Eller ännu bättre – hindrar inbrottstanken från att ens uppstå.

Galler med hög säkerhetsklassning

Galler fördröjer en inbrottstjuv så att väktare eller polis hinner ingripa. Ofta ger montage av galler också en premiesänkning hos ert försäkringsbolag.

Vi har en egen smidesverkstad där vi kan måttanpassa och skräddarsy alla typer av gallerlösningar. Våra galler levereras alltid med hög säkerhetsklassning enligt svensk standard.

Skydd mot inbrott genom fönster

Fönster är ett vanligt ställe att montera galler på. Mer än hälften av alla inbrott sker genom fönster eftersom dessa ofta är oskyddade. Bästa inbrottsskyddet uppnås om galler monteras på insidan av glaset.

Gallergrindar

En gallergrind innanför en larmad dörr kan vara ett utmärkt kompletterande skydd, som fördröjer ett inbrott så att väktare hinner till platsen.

Ett annat vanligt användningsområde är vid sektionering i flerbostadshus. Galler fungerar då utmärkt för att styra tillträdet till fastighetens olika delar, med fördel i kombination med ett passersystem.

Specialanpassade galler

Vi tillverkar galler utifrån era skyddsbehov. Varje kund får sitt specialanpassade galler då det inte finns några standardstorlekar. De tillverkas i järn och designas enligt era önskemål.

Vi kan även erbjuda enklare inkrypningsskydd och löstagbara galler.

Underhållsfritt

Efter installation av galler är det som regel ett underhållsfritt inbrottsskydd.

Jalusier skyddar mot inbrott och skadegörelse

Jalusier är ett utmärkt sätt att skydda fönster och entrédörrar. De fungerar både som inbrottsskydd och vandaliseringsskydd.

I våra behovsanpassade lösningar kan vi kombinera heltäckande jalusier med rullgaller. Vi anpassar mått och färg utifrån er miljö. Vi kombinerar även med låsning för enkelt handhavande.

Brandjalusier

Ett brandjalusi används för brandsektionering, i kombination med byggnadens övriga brandskydd. Det är främst ett brand-, rök- och flammskydd, men kan även fungera som kombinerat inbrottsskydd. Det aktiveras genom att det kopplas till byggnadens brandlarm eller rökdetektorer.

Avskärmning med jalusier

Då inbrottsrisken är lägre, exempelvis vid en receptionsdisk, erbjuder vi enklare avskärmningsjalusier och kättingavskärmningar.

butiksskydd-jalusi

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Galler och jalusier erbjuder vi i Göteborg och Region Väst.

    • Är du privatperson är du välkommen att kontakta någon av våra butiker direkt.
    • När du skickar detta formulär till oss accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.