SafeTeam installerar säkerhetslösningar för obemannade kontor | Heba Fastighets AB | SafeTeam

Heba väljer SafeTeams lösning för obemannade kontor

SafeTeam har utvecklat ett koncept som ger fastighetsägare möjlighet att erbjuda smidigt tillträde till obemannade kontor. Heba Fastighets AB (publ.) har nu valt SafeTeams lösning när de lanserar sitt coworking-koncept med obemannade kontor, Close to home.

Heba har sett en ökad efterfrågan på flexibla arbetsplatser nära hemmet och lanserar nu obemannade kontorshotell i sina fastigheter – såväl i nyproduktion som i befintliga fastigheter framöver.

SafeTeam står för obemannad lösning

Öppningsfunktionen till de obemannade kontorslokalerna är utvecklad av SafeTeam. Styrning av lås– och passersystem sker med BankId, där medlemmarna enkelt ges tillträde till kontorslokalerna. I SafeTeams lösning för obemannade kontor ingår även kameraövervakning, inbrottslarm och jalusier.

– Flexibel coworking nära hemmet och till överkomliga priser har blivit möjligt tack vare den skräddarsydda säkerhetslösningen som SafeTeam utvecklat för oss. Det är jättebra att Close to home har kunnat dra nytta av SafeTeams erfarenhet av att drifta säkerheten på obemannade butiker, säger Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba Fastighets AB.

Micael Carlsson, affärsutvecklare på affärsområdet Rikskunder på SafeTeam, berättar:

– Tillsammans med Heba Fastighets AB har vi utvecklat denna lösning för obemannade kontor. I grunden bygger den på SafeTeams marknadsledande säkerhetslösning för obemannade butiker och tack vare vår långa erfarenhet av att jobba med obemannat har vi kunnat få fram en riktigt smidig och innovativ lösning för Hebas coworking-koncept. Vi ser fram emot lanseringen av Close to home och ett fortsatt gott samarbete med Heba Fastighets AB.

Close to home – det bästa från två världar

Den första Close to home-lokalen för coworking har nu öppnat i Norrtälje Hamn.

Lösningen tillvaratar det människor uppskattar med att jobba hemifrån – att slippa pendla och att utföra sitt arbete i en hemtrevlig miljö. Samtidigt kan man som medlem nyttja fördelarna med en kontorsbaserad arbetsplats – nätverkande, gemenskap och tillgång till inspirerande mötesrum. Medlemskapet är öppet för bostadshyresgäster, företag, föreningar och frilansare.
Läs mer här: https://www.closetohome.se/

Läs mer om säkerhetslösningar för obemannade lokaler här: https://safeteam.se/din-bransch/butik/obemannade-butiker/

För frågor, kontakta:

Micael Carlsson,
Affärsutvecklare Rikskunder på SafeTeam
08-522 384 29
micael.carlsson@safeteam.se

Haymanot Wachtmeister,
chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba Fastighets AB
08-442 44 43
haymanot@closetohome.se