Kontoret | När det värsta – inte händer

Du cyklar till jobbet en tidig morgon. Går upp för trappan till ditt kontor. Plötsligt ser du att dörren står på glänt. Har någon brutit sig in under natten? Du stelnar till. Kontoret har inbrottslarm. Visst skulle väl larmet gått om det var en tjuv där inne?

Ja! Skuggan som rör sig är – dina morgonpigga kollegor som har möte i konferensrummet.

Scenariot är hämtat från en av våra kunders kontor där vi hjälpt till med säkerhetsinstallationer. I dialog med kunden har vi föreslagit en passande lösning, så att det värsta – inte händer. Varken för de anställda eller för säkerhetsansvarig.

Tillsammans skapar vi trygghet

Med oss får du en säker fastighet – genom lås, passersystem, larm, kamerabevakning och dörrautomatik. Men inte nog med det!

Du som säkerhetsansvarig får en partner att lita på – innan, under och efter ditt köp. Du kan känna dig trygg, tack vare vårt sätt att leverera säkerhetsteknik: med service i särklass, hög kompetens, mångårig erfarenhet och med ett generöst sätt att dela med oss av kunskap. Tillsammans skapar vi trygghet för alla som rör sig i och kring din fastighet. De som bor där, jobbar där eller besöker den.

Genom säkerhetslösningar är vi alla med och bidrar till ett säkrare och tryggare samhälle.

Välkommen till SafeTeam – Din partner i säkerhet.

Välkommen till SafeTeam – Din partner i säkerhet

Låt oss skapa trygghet tillsammans i din fastighet, kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Kontakta oss