Utbildning för fastighetsskötare och förvaltare inom lås och säkerhet | SafeTeam

Populär lås- och säkerhetsutbildning för fastighetsbranschen är tillbaka

Nu erbjuder SafeTeam sin uppskattade lås- och säkerhetsutbildning för fastighetsskötare och förvaltare igen. Efter ett uppehåll för pandemin har de första utbildningstillfällena redan blivit fullbokade. Men fler datum kommer erbjudas löpande.

Lås- & säkerhetsutbildningen vänder sig till fastighetsskötare, bovärdar, vaktmästare eller personer med liknande roller. Men även för personer som jobbar med planering, projektledning eller inköp av lås- och säkerhetstjänster, exempelvis förvaltare, ger kursen värdefull kunskap.

Utbildningens omfattning är en halvdag och hålls av några av SafeTeams experter inom lås och säkerhet. Den erbjuds i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nylansering med uppdaterat kursinnehåll

Lås- & säkerhetsutbildningen har sedan länge varit mycket populär och har erbjudits av SafeTeam under många år. Nu kan den äntligen nylanseras efter ett längre pandemiuppehåll, med nytt och uppdaterat kursinnehåll. Kursen innehållet vissa praktiska moment och en webbaserad utbildning har därför inte varit aktuell under pandemin. Interaktionen mellan kursledare och deltagare värdesätts också, vilket inte blir detsamma i en digital utbildningsform.

Vi har fått många förfrågningar från intresserade fastighetsbolag under pandemin, som vi tyvärr behövt neka. Men däremot har vi fått tid att uppdatera utbildningsmaterialet. Mycket händer inom låsbranschen och självklart kompletteras utbildningen med det senaste som man behöver ha koll på som kursdeltagare.

Jan Holm, en av kursledarna på SafeTeam.

Utbildningens omfattning

SafeTeams lås- & säkerhetsutbildningen är anpassad till vardagen hos ett fastighetsbolag. Många enklare låsjobb kan utföras av fastighetsskötare själva. Dock är det viktigt med en viss baskunskap inom lås- och säkerhetsarbete, så att ingrepp som görs inte påverkar säkerheten negativt eller strider mot gällande regler och lagkrav. Innehållet i kursen motsvarar denna baskunskap och kan direkt appliceras i det dagliga arbetet inom fastighetsskötsel.

Kursledare är säkerhetsexperter med lång erfarenhet

Kursledarna på utbildningen har mångårig erfarenhet inom lås- och säkerhet, med tillhörande kompetensintyg. De är också vana vid att hantera frågeställningar från kunder inom fastighetsbranschen och är väl insatta i problem från verkligheten och dess lösningar.

De första utbildningstillfällena den 4 och 5 maj är redan fullbokade. Men nya utbildningstillfällen erbjuds löpande utifrån intresseanmälningar.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse till lås- & säkerhetsutbildningen och läsa mer om innehållet.

 

Läs mer om utbildningen

Här kan du läsa mer om kursinnehållet och även anmäla intresse för att delta vid ett kommande kurstillfälle.

Lås- & säkerhetsutbildning