Säkerhetsföretaget SafeTeam öppnar i Linköping

Nu får Linköping en ny säkerhetsleverantör – SafeTeam expanderar

En av Sveriges större säkerhetsleverantörer, SafeTeam, expanderar och öppnar nytt regionkontor i Linköping. Etableringen följer SafeTeams tillväxtmål och är ett led i att komma närmare sina kunder i regionen.

SafeTeams vd, Thomas Benneklint, berättar om nyetableringen:

– Redan idag servar vi många kunder i Linköping med omnejd genom vårt rikstäckande partnernätverk. Vi ser potential för SafeTeam att komma närmare dessa kunder genom en egen etablering här. Det är också en stor region med många möjligheter som passar väl in i våra långsiktiga affärsmål.

SafeTeam är från början ett Göteborgsföretag som grundades på 60-talet. Idag finns SafeTeam i Göteborg, Stockholm, Malmö, Mölndal, Trollhättan och Stenungsund, samt med sitt rikstäckande erbjudande för riksavtalskunder. Företaget är från starten familjeägt, idag i andra generationen.

Utmärkande för SafeTeam är företagskulturen och sättet att ta hand om sina kunder. Begreppet Service i Särklass – att ge sina kunder en extra hög service och omtanke – genomsyrar hela bolaget, så också i nyetableringen i Linköping.

– Genom etableringen i Linköping får vi verkligen chansen att lägga en bra grund från början vad gäller service och lyhördhet för våra kunders behov. Personalrekrytering pågår för fullt och jag känner mig trygg med att vi nu börjat bygga kärnan med personal på plats, som har rätt kompetens och framför allt en inställning som rimmar väl med SafeTeams värdegrund: Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Det ska bli riktigt häftigt att driva region Linköping mot framtiden, säger Erik Lindgren, affärsområdeschef Retail- & Rikskunder samt regionchef i Linköping.

SafeTeam i Linköping kommer från årsskiftet finnas på Teknikringen 1C i Mjärdevi och erbjuder säkerhetslösningar inom larm, kamerabevakning, lås- & passersystem, dörrautomatik och inbrottsskydd. Täckningsområdet för den nya regionen blir hela Östergötland, samt Örebro-, Jönköping- och Kalmar-regionen.

SafeTeam i Mjärdevi, Linköping

Sök jobb: Säkerhetstekniker i Linköping

SafeTeam söker fler tekniker till nyetableringen i Linköping.

Se lediga tjänster