SafeTeams höga MMI-resultat vittnar hög motivation och trivsel hos de anställda på företaget.

SafeTeam når toppresultat i medarbetarundersökning

I SafeTeams senaste medarbetarundersökning (MMI, Motiverad Medarbetarindex) har de anställda på SafeTeam svarat på frågor om hur de trivs på sin arbetsplats. Resultatet är ett mycket högt MMI: 4,52 av 5 möjliga.

Siffran är en ytterligare höjning från tidigare år, vilket vittnar om strukturerade satsningar på trivsel som SafeTeam jobbar aktivt med och har gjort i många år.

– Det är roligt att se att våra ansträngningar för att skapa ett inkluderande, utvecklande och omtänksamt arbetsklimat ger positiva resultat, säger Thomas Benneklint, vd på SafeTeam.

Högt MMI och högt NKI går hand i hand

På SafeTeam är det inte bara MMI-undersökningar som visar på en positiv utveckling. Även NKI (kundundersökningar/Nöjd Kund Index) har de senaste åren nått rekordhöga nivåer.

Thomas Benneklint berättar:

– För oss är det en självklarhet att företagets framgångar bygger på att vår personal trivs. Det är grunden till allt. När vi trivs och mår bra på vårt företag, med våra arbetsuppgifter, samarbeten, chefer osv, så kan vi också erbjuda service i särklass och uppnå fantastiska resultat för våra kunder.

En attraktiv arbetsplats

Det höga MMI-resultatet är ett starkt kvitto på att SafeTeam är en attraktiv arbetsplats. I andra bolag som genomför samma typ av mätning ligger snittvärdet på 4,0, vilket placerar SafeTeam i framkant. (Källa: Enkätfabriken, oberoende aktör som genomfört undersökningen hos SafeTeam)

– I vår bransch är behovet av kompetent och serviceinriktad personal stor. Många av de tjänster vi rekryterar till är bristyrken. Därför är MMI-undersökningen extra viktig för oss. Den skapar trovärdighet när vi kommunicerar med talanger som är nyfikna på att söka sig till SafeTeam eftersom vi kan lova dem en arbetsplats med hög trivsel. Det är inte bara något vi säger, utan MMI-resultatet bekräftar att det verkligen är så, säger Linnéa Sandberg, Talent Acquisition Specialist på SafeTeam.

Sök jobb på SafeTeam

För dig som är intresserad av att läsa mer om hur det är att jobba på SafeTeam och connecta eller söka jobb, besök SafeTeams rekryteringssajt: jobb.safeteam.se