SafeTeam ger service till ALLTiBiL

Service i särklass sätter SafeTeam på den svenska säkerhetskartan

ALLTiBiL är ett av Västsveriges snabbast växande verkstadsföretag. De satsar på att vara bäst genom att ge kunder ett vänligt bemötande och pålitlig service. Därför letar de efter samma egenskaper hos de företag de själva anlitar.

– Säljpitcher i all ära, men det vi verkligen vill göra är att skapa värde och serva våra kunder. Och det är precis vad SafeTeam gör för oss, säger Anders Mixe på ALLTiBiL.

Utomordentlig service i alla led

SafeTeam lägger stor tonvikt vid att ge sina kunder utomordentlig service genom alla led – från val av säkerhetssystem till installation samt genom det löpande säkerhetsarbetet och i punktinsatser. Företaget har valt att formulera det i ett servicelöfte till sina kunder. Servicelöftet förklarar SafeTeams filosofi om ”service i särklass” och kommunicerar vad kunderna kan förvänta sig.

Anders Mixe från ALLTiBiL, som använder sig av SafeTeams tjänster sedan flera år tillbaka, tycker att säkerhetsföretaget uppfyller sina löften med råge.

De ser till att lösa saker. Hamnar man i knipa? SafeTeam löser det. Vi upplever dem som ett väldigt mänskligt företag.

Anders Mixe, ALLTiBiL

 

Återkoppling och tillgänglighet

Martin Gustafsson, som arbetar som projektör på SafeTeam, beskriver den del av servicelöftet som handlar om bra återkoppling, som ett av de allra viktigaste.

– Vi är noga med att ingen kund någonsin känner sig bortglömd. Därför är kontinuerlig återkoppling oerhört central.

Han berättar även att SafeTeam har en bemannad jour dygnet runt med lås- och larmtekniker för att skyndsamt kunna ta hand om kunders ärenden vid olika sorters tillbud. För att kunderna ska bli nöjda räcker det inte att tala om för dem vad service i särklass innebär – de behöver se det på riktigt också.

– Vi gör vårt yttersta för att våra kunder verkligen ska uppleva bra service från oss. Det är så vi vill utmärka oss på marknaden, säger Martin Gustafsson.

 

Kamera Online hos ALLTiBiL

Kamera Online hos ALLTiBiL

ALLTiBIL använder SafeTeams unika molntjänst Kamera Online.
Läs om hur Kamera Online ger ALLTiBIL säkrare verkstäder

 

Relaterat innehåll

Kunderna ger SafeTeam toppbetyg i NKI-mätning