Behöver ni ett säkerhetsföretag i Stockholm?

Då har ni kommit rätt!

Välkommen till SafeTeam! Vi är ett säkerhetsföretag i Stockholm som erbjuder säkerhetslösningar för flerbostadshus, företag såväl som offentliga fastigheter. Vi har även butiker i Göteborg & Region Väst samt i Malmö. För kunder med rikstäckande avtal samarbetar vi med lokala säkerhetspartners som utför uppdrag för vår räkning över hela Sverige. Ni hittar kontaktinformation, öppettider och adresser till alla våra butiker här.

Med det stora antalet svenska säkerhetsföretag som finns kan det vara svårt att veta vilket man ska välja. Så i denna artikel tänkte vi ge er en övergripande guide till SafeTeam, vad vi erbjuder för produkter och tjänster, och varför vi är ert självklara val av säkerhetsbolag i Stockholm och övriga Sverige.

 

Vad erbjuder SafeTeam?

SafeTeam är ett säkerhetsföretag i Stockholm som erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för säkerhetsteknik där vi hjälper er från start till mål med följande:

 • Projektering:
  Vi kommer ut till er och utvärderar situationen och er fastighet för att identifiera potentiella risker. Utifrån vår observation och analys tar vi sedan fram förslag på säkerhetslösningar ideala för era behov, fastighetens förutsättningar och budget.

 • Leverans och installation:
  Våra säkerhetstekniker levererar och installerar den överenskomna/beställda säkerhetslösningen enligt etablerade rutiner som säkerställer ett professionellt utfört arbete.

 • Utbildning:
  I samband med installation erbjuder vi alltid tydliga handhavandeinstruktioner för hur våra säkerhetslösningar ska användas. Vi erbjuder även säkerhetsutbildningar för er personal tillsammans med våra säkerhetstekniker som demonstrerar hur säkerhetslösningen fungerar och används på rätt sätt.

 • Service och underhåll:
  Har något gått sönder? Behöver ni uppgradera säkerhetsnivån? Eller behöver ni komplettera med ett ytterligare säkerhetssystem? SafeTeam finns alltid att kontakta för att få hjälp med allting relaterat till er säkerhet. Vi ser till att ert säkerhetssystem håller längre och alltid fungerar för att ni ska känna er trygga.

 • Jour:
  Dygnet-runt-jour där vi hjälper er lösa problemet, antingen genom fjärrsupport via telefon, eller vid behov ett besök från vår personal för att åtgärda problemet.

Produkter

Vi erbjuder ett komplett sortiment av olika lås- och säkerhetsprodukter inklusive:

 • Lås: Digitala lås, elektromekaniska lås, mekaniska lås, kodlås
 • Passersystem: Tillträdesstyrning med nyckelbrickor, porttelefoni, tvättstugebokning
 • Larm: Inbrottslarm, överfallslarm, övervakad larmöverföring
 • Kameraövervakning: Utomhus- och inomhuskameror
 • Dörrautomatik: Slagdörrsautomatik, automatiska dörrstängare

 

Säkerhetsföretag i Stockholm

 

Vilka branscher arbetar SafeTeam inom?

Som nämnt så erbjuder vi olika typer av säkerhetslösningar för flerbostadshus, företag och offentliga fastigheter. Detta inkluderar:

 • Fastighetsbolag
 • Bostadsrättsföreningar
 • Butiker
 • Byggbolag
 • Industrin
 • Kontor och lokaler
 • Vård och skola

Varför välja SafeTeam?

Hög kompetens

Som kund till SafeTeam får ni hjälp av våra kunniga säkerhetsexperter. Hos oss jobbar behöriga ingenjörer inom inbrottslarm och CCTV, auktoriserade låssmeder m.fl. som gör oss till en professionell partner i säkerhet.

50 års erfarenhet

Vi har erbjudit säkerhetslösningar och service i särklass i över 50 år, och vi planerar att fortsätta i många år till.

Skräddarsydda helhetslösningar

Hos SafeTeam säkerhetsföretag Stockholm är det enkelt att vara kund. Vi ser till att ni får den perfekta lösningen baserat på era behov samtidigt som ni kan fokusera på det ni kan bäst: er kärnverksamhet.

Högt NKI-värde

NKI (Nöjd Kund Index) är ett 5-skaligt index många företag använder för att mäta kundnöjdhet. Den senaste mätningen för SafeTeams NKI-värde landade på 4,6 av 5 möjliga som är betydligt högre än snittvärdet enligt undersökningsföretagets benchmark mot 80 andra liknande företag.

Behörigheter, licenser och auktorisationer

SafeTeam säkerhetsföretag Stockholm innehar samtliga behörigheter, licenser och auktorisationer som krävs för våra arbetsområden. Ni kan läsa om vilka dessa är längst ned på sidan här. Vi är även ISO-certifierade enligt 9001 och 14001.

Aktivt miljöarbete

Vi arbetar ständigt för att uppfylla och överträffa de höga miljökrav våra kunder ställer på oss. SafeTeam arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan i form av bland annat miljövänlig teknik och att byta ut gamla fordon mot miljöbilar, el- och gasbilar.

 

Vill du jobba på SafeTeam?

Utforska vår karriärsida här, läs om förmånerna med att jobba på SafeTeam säkerhetsföretag Stockholm och connecta med oss för att ansöka till en av våra lediga tjänster.

Anlita SafeTeam

Kontakta SafeTeam säkerhetsbolag Stockholm för pålitliga svenska säkerhetslösningar av hög kvalitet, eller besök en av våra butiker redan idag. Vi ser till att säkerhetsnivån och funktionaliteten för er fastighet är rätt för era behov och önskemål.

SafeTeams butiker i Stockholm

Rökerigatan 19
121 62 Johanneshov

Fagerstagatan 18D
163 53 Spånga

Jour dygnet runt: 08-442 99 60

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.