Låssmed i Stockholm

Söker du en låssmed i Stockholm? Vi erbjuder låsöppningar, låsbyten och låsjour i hela Stockholms-området. Som auktoriserad låsmästare är våra låssmeder auktoriserade i låssmedsyrket av SLR.

Låsjour dygnet runt

Våra låssmeder når du dygnet runt, alla dagar på året. Kontakta vår låssmedsjour i Stockholm på telefon 08-442 99 60.

Låsbutiker i Stockholm

Vi har låsbutiker i Stockholm vid Globen och i Lunda industriområde i Spånga. Välkommen in i någon av våra låsbutiker om du behöver hjälp med lås. Våra låssmeder hjälper dig här med nyckeltillverkning och erbjuder försäljning av lås och andra säkerhetsprodukter.

Kopiera nycklar i Stockholm

Vill du kopiera nycklar i Stockholm har du kommit rätt. I våra låsbutiker utförs professionell nyckelkopiering med största noggrannhet i våra nyckelverkstäder. Vår personal har hög kompetens och ger dig högkvalitativa kopior av dina nycklar.

Låssmedsjobb i hela Stockholm

Vi utför låssmedsjobb, så som låsinstallationer och låsservice i hela Stockholms-regionen. Vi har många bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och andra företag i Stockholm som kunder. Utöver låssmedskunskap har våra tekniker även hög kompetens inom passersystem och porttelefonidörrautomatiklarm och kameraövervakning.

SLR-auktoriserad låssmed Stockholm

Vår auktorisering med mästarbrev i låssmedsyrket ger dig en kvalitetssäkrad låstjänst. Du kan känna dig trygg med att du får en professionell installation av en välutbildad låssmed.

 

Låssmed Stockholm byter lås och tillverkar nya nycklar | SafeTeam
Låsbutiker i Stockholm

Rökerigatan 19
121 62 Johanneshov

 

Fagerstagatan 18D
163 53 Spånga

 

Låsjour dygnet runt: 08-442 99 60

Söker du en låssmed i Stockholm?

Välkommen till vår närmsta låsbutik, eller ring oss för akut hjälp av en låssmed, vi har jour dygnet runt: 08-442 99 60.

Du kan även svara på frågan här nedan för att komma i kontakt med oss.

Läs vårt Kunskapsmagasin