projektchef på SafeTeam

Felipe Flores ny projektchef på SafeTeam i Malmö

Felipe började sin resa på säkerhetsföretaget som lärling för 14 år sedan. Han har genom åren jobbat som tekniker, butiksansvarig och projektör. Nu kliver han upp i rollen som projektchef på SafeTeam i Malmö.

Den nya rollen innebär ett övergripande ansvar för alla större projekt och upphandlingar hos SafeTeam i Malmö, samtidigt som Felipe även fortsätter som projektör inom lås och larm.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

– Det är roligt med en ny utmaning – att få växa i företaget, få tänka på ett nytt sätt, kunna påverka och bli ännu mer delaktig, berättar Felipe.

Du har stannat på bolaget i 14 år, vad gör att du trivs på SafeTeam?

– Jag har aldrig känt att jag fastnat, utan har fått utvecklas hela tiden. Jag har fått många jobberbjudanden från konkurrenter genom åren, men aldrig känt något behov att titta åt ett annat håll. Här finns en bra grupp av människor, SafeTeam känns tryggt med klara direktiv hur vi ska jobba och med värderingar och arbetsmiljö som alltid funkat jättebra!

Vad har SafeTeams värdegrund betytt för din utveckling inom bolaget?

– Det är en sak att läsa om värderingar på ett papper. En helt annan sak att faktiskt jobba enligt dem, vilket vi gör på SafeTeam. Det sitter i ryggraden, och därmed har det varit tydligt från bolaget vad som förväntats av mig. Det har jag upplevt som mycket positivt för min egen utveckling.

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Kollegorna, utmaningarna och familjekänslan! Här vet alla vem man är, man är inte bara ett anställningsnummer som annars kan vara fallet i stora organisationer. SafeTeam känns familjärt, trots bolagets storlek.

Läs mer om SafeTeams värdegrund, som sammanfattas i tre ord: Schyssta, Säkra och Servicefokuserade.