Kamerabevakning på bensinstation hos OKQ8

OKQ8 nöjda med SafeTeams kamerapaket på 230 stationer i hela landet – förlänger avtal

SafeTeam är sedan många år tillbaka leverantör till OKQ8 gällande installation, service och underhåll av kamerasystem. I slutet av 2021 förlängdes samarbetet för ytterligare tre år och omfattar fortsatt alla OKQ8:s obemannade stationer, såväl Minipris som IDS, i hela Sverige.

– Det känns såklart fantastiskt roligt att vi får fortsätta samarbetet med OKQ8. OKQ8 har haft samarbete med oss under flera år och tillsammans har vi skapat kamerapaket som innebär att vi håller en enhetlig standard, enkelhet i support och på många stationer central övervakning av drift och funktion. Nu fortsätter vi vårt ständiga arbete och anstränger oss för att leva upp till vårt ledord Service i Särklass, så att OKQ8 får den bästa kundupplevelsen, säger Erik Lindgren, Affärsområdeschef för Retail- & Rikskunder på SafeTeam.

Stationerna har skräddarsydda lösningar utifrån behov och SafeTeams avdelning för Retail- & Rikskunder håller ihop leveranserna i hela landet. OKQ8 har en centralt kundansvarig kontaktperson på SafeTeam som säkerställer att OKQ8 alltid får bästa service och snabb respons.

Avtalet omfattar cirka 190 st OKQ8 Minipris, som riktar sig till privatpersoner, samt cirka 40 st IDS-stationer, som riktar sig till OKQ8:s företagskunder med tyngre dieseltrafik.

Kameraövervakningen på IDS-stationerna har en teknisk lösning som innebär att det går att se live vad som sker och även i efterhand kunna se vad som skett, och det är en väldigt effektiv och smidig lösning. SafeTeam har skött utrullningen på samtliga IDS-stationer mycket effektivt och professionellt, och deras support-team innehar stor kompetens som löser problem snabbt. Detta leder till att IDS är väldigt nöjda med SafeTeam som kameraövervakningsleverantör.

Eric Beijner, OKQ8 IDS

Vi på OKQ8 Minipris (OKQ8:s automatstationer) ser fram emot fortsatt samarbete med SafeTeam som förlängningen av avtalet ger. SafeTeams höga kompetens och förmåga av att lösa problem har bidragit till förlängningen av avtalet.

Lennart Fritzon, OKQ8 Minipris

Säkerhetsföretaget SafeTeam tillhandahåller hela säkerhetskedjan åt sina kunder. Allt ifrån rådgivning, installation av fysisk och teknisk säkerhet, till servicetjänster av olika slag. SafeTeam grundades som ett familjeföretag 1968 i Göteborg och drivs och ägs idag av andra generationen. Affärsområdet Retail- & Rikskunder, med placering i Nacka öster om Stockholm, håller ihop och ansvarar för hela leveransen till riksavtalskunder.

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag och drivs av att engagera sig i sina kunder och medarbetare. OKQ8 är en möjliggörare för folk i rörelse och arbetar proaktivt med nya hållbara lösningar. OK-Q8 AB har i Sverige cirka 2 200 anställda och ca 740 stationer.

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Lindgren
Affärsområdeschef Retail- & Rikskunder, SafeTeam
Tel. 08-522 38 404
erik.lindgren@safeteam.se

 

 

Relaterat innehåll:

Lennart Fritzon på OKQ8 Minipris berättar mer om CCTV-lösningen från SafeTeam

Säkerhetslösningar för butikskedjor