Låssmed i Mölndal

Våra låssmeder i Mölndal erbjuder låsöppningar, låsbyten och låsjour dygnet runt. Med mer än 50 år i branschen är vi en av de mest etablerade låssmederna i Göteborgsområdet.

Låssmed med jour

Vår låsjour i Mölndal är alltid tillgänglig. Dygnet runt – året runt. Kontakta vår jour om du behöver hjälp av en auktoriserad låssmed. Vår låssmedsjour i Mölndal når du på telefon 031-80 24 80.

Låsbutik på Flöjelbergsgatan i Mölndal

I vår låsbutik i Mölndal kan du kopiera nycklar och få råd och tips kring lås och säkerhet. Vi har ett stort sortiment av säkerhetsprodukter. I anslutning till butiken finns även vår avdelning som är specialiserad på avancerade dörrautomatikslösningar.

Låssmedsjobb hos många företag i Mölndal

Vi utför låsinstallationer och låsservice hos många bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och andra företag i Mölndal. Vi har även hög kompetens inom passersystem och porttelefonidörrautomatik och kameraövervakning.

Mästarbrev i låssmedsyrket

Vi är en auktoriserad låssmedsfirma med mästarbrev i låssmedsyrket, utfärdat av SLR – Sveriges lås- och säkerhetsleverantörers riksförbund. Anlitar du en låssmed från oss kan du känna dig trygg med att du får en professionell installation av en välutbildad låssmed.

 

Låssmed i Mölndal med låsjour | SafeTeam
Låsbutik i Mölndal

Flöjelbergsgatan 17
431 37 Mölndal
Tel. 031-706 13 60
Fax. 031-87 18 30
butiken.molndal@safeteam.se

 

Mån-tors 7.30-17.00
Fre 7.30-14.30
Lör-sön Stängt
Dag före helgdag 7.30-14.30

Söker du en låssmed i Mölndal?

Välkommen till vår närmsta låsbutik, eller ring oss för akut hjälp av en låssmed i Mölndal, vi har jour dygnet runt: 031-80 24 80.

Du kan även fylla i nedan formulär för att komma i kontakt med oss.

Läs vårt Kunskapsmagasin