Passage Online hos bostadsbolag – så här kan ni spara tid!

För er som äger eller förvaltar bostadsfastigheter med passersystem

Att hålla ett passersystem med nyckelbrickor uppdaterat kräver ständig administration. In- och utflyttningar kräver omprogrammering så att hyresgästernas uppgifter stämmer. Nya nyckeltaggar ska delas ut, och gamla eller borttappade nyckeltaggar ska spärras. Ibland ska tider och dörrar där nyckeltaggarna ger tillträde ändras.

Det finns tid att spara

Har ni dessutom ett större fastighetsbestånd kanske varje fastighet måste programmeras var för sig. Ibland i olika passersystem, med olika fabrikat och inloggningar.

Men nu finns en lösning på detta, som hjälper er att både spara tid och samtidigt få ett säkrare passersystem.

Enklare passersystem med Passage Online EASY

Med Passage Online EASY kan ni hantera alla era passersystem via samma inloggning, oavsett fabrikat. I vår enkla enkla webshop lägger ni en beställning på det ni vill förändra i passersystemet, t.ex. tillägg av en ny nyckeltagg.

Därefter gör vi resten: skapar taggen, programmerar systemet, lämnar ut den till hyresgästen i någon av våra butiker eller skickar till er per post. Om ni önskar kan vi ta betalt av hyresgästen, så att ni även slipper den ekonomiska hanteringen.

Ni får en säkrare fastighet

För att bibehålla säkerheten är dessa ändringar avgörande. Till exempel så att en borttappad nyckeltagg spärras innan den hamnar i orätta händer.

I Passage Online ingår dessutom säker lagring av passersystemets databas på vår server, och skyddas genom daglig säkerhetskopiering.

 

Läs mer om Passage Online

Nyckeltagg hos bostadsbolag med Passage Online

Vi har ett tjugotal fastigheter med passersystem. Vår administratör loggade tidigare in med hjälp av VPN i varje fastighets passersystem för att göra uppdateringar. Med Passage Online har vi nu en och samma inloggning där vi administrerar alla passersystem. Vi sparar tid varje månad!

– Passage Online EASY hos bostadsbolag

Få ett prisförslag på Passage Online®

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så får du ett prisförslag från någon av våra experter inom passersystem.
Ett prisförslag innebär inga som helst förpliktelser till köp.

Tyckte du artikeln var intressant?

Dela den med en kollega:

Prenumerera

Mer från vårt Kunskapsmagasin