Passagesystem hos Platzer Fastigheter

Heltäckande leverantör av passagesystem åt Platzer Fastigheter

Jimmy Sjögren på Platzer Fastigheter i Göteborg tvekar inte på frågan om vad som är viktigt när det gäller företagets leverantörer.

– En personlig relation med högt i tak. Det är nästan det viktigaste, för då går det alltid att lösa eventuella problem, säger han.

Heltäckade leverantör av passage

Platzer Fastigheter är en av Göteborgs största aktörer inom kommersiella fastigheter, främst kontor. SafeTeam installerar och underhåller lås, passersystem och dörrautomatik åt Platzer, och gör även en del smidesarbeten.

Genom att ha SafeTeam som heltäckande leverantör, när det gäller passage i våra fastigheter, får jag en effektivare arbetsvardag


Jimmy Sjögren
, fastighetsansvarig på Platzer.

“Kräver mycket av leverantörer”

Jimmy Sjögren har arbetat inom företaget i fyra år och har sitt verksamhetsområde på Backaplan, Lindholmen och Vågmästareplatsen på Hisingen, med ansvar för totalt sex fastigheter.  Han beskriver Platzer som ett företag i en stark expansionsfas.

– Vi utvecklar hela tiden vår verksamhet och våra fastigheter. Vi vill effektivisera och renovera, och då krävs det mycket av våra leverantörer.

Månar om personal och leverantörer

Jimmy Sjögren säger att Platzer månar mycket om att personalen ska trivas på jobbet, och vill att underentreprenörerna ska ha samma känsla när de är på plats och arbetar i Platzers fastigheter.

– Vi vill vara ett företag som man vill samarbeta med. Ett bra klimat med nöjda medarbetare strålar vidare och då är det alltid lättare att komma överens med leverantörer.

Långvariga relationer att föredra

En god relation med leverantörerna är med andra ord a och o. Jimmy Sjögren menar att en långvarig relation underlättar arbetet och också underlättar för Platzer att hålla löften till sina kunder.

Fördelar med att arbeta tillsammans under en längre tid är till exempel att inga inkörningsperioder i rutiner och projekt behövs och att leverantören känner till Platzers behov och företagskultur.

SafeTeam ser behoven

När det gäller SafeTeams och Platzers samarbete är Jimmy Sjögren mycket nöjd.

– Alla tekniker är kompetenta och sköter sig mycket bra. Lyhördheten är viktig för oss. Tekniker och arbetsledare måste ha förmågan att se Platzers behov och problem och det funkar jättebra.

Förutom den avtalade servicen vill vi ju alltid också ha förbättringsförslag – och det får vi ofta från SafeTeam. Det uppskattas mycket eftersom det sparar in besvär och pengar åt oss i det långa loppet.

 

Jimmy Sjögren, fastighetsansvarig på Platzer.

Jimmy Sjögren, fastighetsansvarig,
Platzer Fastigheter

 

Läs mer om säkerhetslösningar

Relaterat innehåll

Kunderna ger SafeTeam toppbetyg i NKI-mätning