Låssmed i Göteborg

Våra låssmeder erbjuder låsöppningar, låsbyten och låsjour dygnet runt, i hela Göteborgs-området. Med 50 år i branschen är vi en av de mest etablerade låssmederna i Göteborg.

Låssmed med jour

Vår låsjour i Göteborg är alltid tillgänglig. Dygnet runt – året runt. Kontakta vår jour om du behöver hjälp av en auktoriserad låssmed. Vår låssmedsjour i Göteborg når du på telefon 031-80 24 80.

Flera låsbutiker i Göteborg

I Göteborg har vi flera lås- och säkerhetsbutiker – på Hisingen, i Västra Frölunda och i Mölndal. Här träffar du våra professionella låssmeder som kan hjälpa dig med allt inom lås. Vi erbjuder nyckeltillverkning, försäljning av låsprodukter och rådgivning kring allt som har med lås- och dörrmiljöer att göra.

Våra låssmeder arbetar i hela Göteborgsregionen

Vi utför låsinstallationer och låsservice hos många bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och andra företag i Göteborg med omnejd. Vi har även hög kompetens inom passersystem och porttelefonidörrautomatik och kameraövervakning.

Mästarbrev i låssmedsyrket

Vi är en auktoriserad låssmedsfirma med mästarbrev i låssmedsyrket, utfärdat av SLR – Sveriges lås- och säkerhetsleverantörers riksförbund. Anlitar du en låssmed från oss kan du känna dig trygg med att du får en professionell installation av en välutbildad låssmed.

 

Låssmed i Göteborg låsbutik | SafeTeam
Låsbutiker i Göteborg

Virvelvindsgatan 24, Hisingen, 417 14 Göteborg

August Barks gata 2, 421 32 Västra Frölunda

Flöjelbergsgatan 17, 431 37 Mölndal

 

Låsjour dygnet runt, ring: 031-80 24 80

Söker du en låssmed i Göteborg?

Välkommen till vår närmsta låsbutik, eller ring oss för akut hjälp av en låssmed, vi har jour dygnet runt: 031-80 24 80.

Du kan även komma i kontakt med oss genom att berätta vem du är nedan:

Läs vårt Kunskapsmagasin