Låssmed i Göteborg

Våra låssmeder erbjuder låsöppningar, låsbyten och låsjour dygnet runt, i hela Göteborgs-området. Med 50 år i branschen är vi en av de mest etablerade låssmederna i Göteborg.

Låssmed med jour

Vår låsjour i Göteborg är alltid tillgänglig. Dygnet runt – året runt. Kontakta vår jour om du behöver hjälp av en auktoriserad låssmed. Vår låssmedsjour i Göteborg når du på telefon 031-80 24 80.

Flera låsbutiker i Göteborg

I Göteborg har vi flera lås- och säkerhetsbutiker – på Hisingen, i Västra Frölunda och i Mölndal. Här träffar du våra professionella låssmeder som kan hjälpa dig med allt inom lås. Vi erbjuder nyckeltillverkning, försäljning av låsprodukter och rådgivning kring allt som har med lås- och dörrmiljöer att göra.

Kopiera nycklar i Göteborg

Behöver du kopiera nycklar i Göteborg är du välkommen in i någon av våra låsbutiker. Här får du professionell hjälp av vårt kunniga team av låstekniker. Våra nyckelverkstäder är utrustade med moderna nyckelmaskiner som kopierar dina nycklar med största precision.

Våra låssmeder arbetar i hela Göteborgsregionen

Vi utför låsinstallationer och låsservice hos många bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och andra företag i Göteborg med omnejd. Vi har även hög kompetens inom passersystem och porttelefonidörrautomatik och kameraövervakning.

Mästarbrev i låssmedsyrket

Vi är en auktoriserad låssmedsfirma med mästarbrev i låssmedsyrket, utfärdat av SLR – Sveriges lås- och säkerhetsleverantörers riksförbund. Anlitar du en låssmed från oss kan du känna dig trygg med att du får en professionell installation av en välutbildad låssmed.

 

Låssmed i Göteborg låsbutik | SafeTeam
Låsbutiker i Göteborg

Virvelvindsgatan 24, Hisingen, 417 14 Göteborg

August Barks gata 2, 421 32 Västra Frölunda

Flöjelbergsgatan 17, 431 37 Mölndal

 

Låsjour dygnet runt, ring: 031-80 24 80

Söker du en låssmed i Göteborg?

Välkommen till vår närmsta låsbutik, eller ring oss för akut hjälp av en låssmed, vi har jour dygnet runt: 031-80 24 80.

Du kan även komma i kontakt med oss genom att berätta vem du är nedan:

Läs vårt Kunskapsmagasin