Elektronisk bokning av tvättstuga eller andra lokaler

Med ett modernt bokningssystem för tvättstugan slipper man springa dit varje gång man vill boka en tvättid. Ett elektroniskt bokningssystem för tvättstugan tillåter en god översikt över lediga tider och snabb och enkel bokning och avbokning med ett knapptryck – var du än är. I slutändan ökar en bokningstavla i tvättstugan både säkerheten och underlättar för alla som använder tvättstugan.

Ofta erbjuder vi tvättstugebokning som ett komplement till våra passersystemslösningar för en hel fastighet. Men vi installerar även elektronisk bokning för enskilda utrymmen om ni önskar det.

 

Boka tvättid via elektronisk bokningstavla eller internet

Antingen kan bokningen ske direkt via tvättstugans bokningstavla som monteras på väggen i närheten av tvättstugan. Med hjälp av sin nyckelbricka verifierar användaren sin behörighet och väljer sen önskat pass för bokning.

Alternativt kan man även boka tider via webben på din dator, surfplatta eller mobil, eller på en mobilapp genom vår tjänst Passage Online BOKNING.

Samma bokningssystem även för bastu eller föreningslokal

Tvättstugebokning må vara det vanligaste användningsområdet för denna bokningstjänst. Men samma system lämpar sig utmärkt även för bokning av andra gemensamma lokaler, såsom föreningslokaler, bastu och övernattningslägenheter.

 

Tillträde till bokad lokal

Dörrarna in till tvättstugan, eller annan bokad lokal, kan styras så att endast den som bokat kan öppna dem. Genom att begränsa tillträdet ökar säkerheten och tryggheten. Risken att tvätt stjäls i tvättstugan minskar. Risken att obehöriga tar sig in i den bokade samlingslokalen minskar också.

Det finns också möjlighet att styra tvättmaskinerna, så att de exempelvis inte går att starta när kvarstående tid av bokningspasset inte räcker till för det valda tvättprogrammet. Risken för irritation över att tvättider inte respekteras minskar.

Läs mer om hur konflikter i tvättstugan undviks med elektronisk bokning av tvättstugan

Elektronisk bokning av tvättstugan | SafeTeam

 

Mät förbrukad energi

I våra bokningssystem för tvättstuga finns även funktioner som gör det möjligt att mäta energiförbrukning i allmänna utrymmen. Som fastighetsägare får ni då bättre koll på el-, vatten- och värmeförbrukning. Om ni vill kan ni låta användarna betala för sin individuella energiförbrukning i tvättstugan, vilket brukar leda till en mer sparsam och miljömedveten användning.

 

Möjlighet till debitering i systemet

Ska nyttjande av en lokal debiteras användaren? Då kan debiteringsunderlag skapas per automatik i bokningssystemet och exporteras till ert fastighetssystem.

 

Kombinera med andra säkerhetssystem

Ett elektroniskt bokningssystem kan med fördel kombineras med andra säkerhetssystem, exempelvis porttelefon, passersystem och larm. Ett sådant integrerat säkerhetssystem bidrar till ett snyggt och modernt intryck av hela fastigheten.

 

Investera i SafeTeams mångsidiga bokningssystem idag

Har du fler frågor och funderingar om vår bokningstavla för tvättstuga? Eller vill ni ha förslag på elektronisk bokning av en annan gemensam lokal? Kontakta SafeTeam redan idag. Vi erbjuder smarta helhetslösningar där vi hjälper er genom hela processen, från start till slut med projektering, leverans, installation och löpande underhåll.

Vi erbjuder elektronisk tvättstugebokning av följande fabrikat:

  • Aptus
  • RCO
  • ASSA
  • Axema

Vill du veta mer?

Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vårt Kunskapsmagasin