SafeTeam – ett tryggt säkerhetsföretag i Malmö

Vill ni förbättra säkerheten i er verksamhet? SafeTeam är ett erfaret säkerhetsföretag i Malmö som erbjuder säkerhetslösningar för flerbostadshus, privatbostäder, företag och offentliga fastigheter runt om i Skåne. Vi arbetar med installation och service av lås, passersystem, larm, kameraövervakning och dörrautomatik.

Tidigare hette vi SafeTeam Lås-Borgström i Malmö

SafeTeam förvärvade det anrika bolaget Lås-Borgström i Malmö 2013. Fram till januari 2020 har vår verksamhet i Malmö gått under namnet SafeTeam Lås-Borgström. Men numera heter vi bara SafeTeam, även i Malmö.

Låssmed i Malmö med jour dagtid

Behöver ert företag snabb hjälp av en låssmed i Malmö är vår dagjour snabbt på plats. Kontakta vår låsjour på 040-97 00 35.

Full service i vår lås- och säkerhetsbutik

I vår lås- och säkerhetsbutik i Malmö hjälper vi er med allt inom säkerhet. Våra säkerhetsexperter svarar gärna på frågor och erbjuder bl a nyckeltillverkning och utlämning av nycklar och passerbrickor. Kom in till oss om ni önskar hjälp av ett erfaret och servicefokuserat säkerhetsföretag i Malmö!

SafeTeam i Malmö (f.d. SafeTeam Lås-Borgström)

Fosievägen 4
214 31 Malmö
Tel. 040-97 00 35
Fax. 040-97 00 28

 

malmo@safeteam.se

Mån-tors: 7.30-17.00
Fre: 7.30-14.30
Lör-sön: stängt
Dag före helgdag: 7.30-14.30

Säkerhetsföretag i Malmö med gedigen bakgrund inom låsbranschen

Sedan januari 2013 ingår Lås-Borgström i SafeTeam-gruppen. Vår verksamhet i Skåne gick under namnet SafeTeam Lås-Borgström fram till januari 2020, men heter numera bara SafeTeam.

Lås-Borgström grundades 1933

Lås-Borgström grundades år 1933. Företaget har en gedigen erfarenhet som en av Malmös ledande aktörer inom lås- och säkerhetssystem. Hög kvalitet har kännetecknat Lås-Borgström i alla år och den finns bevarad bakom det nya namnet. Den trogna personalstyrkan har bytt kläder, men dess höga kompetens och servicegrad är precis densamma.

SafeTeam har funnits i Malmö sedan 2005

SafeTeam, som grundades 1968, etablerade sig i Malmö 2005. Verksamheten i Malmö har haft en positiv utveckling. Genom förvärvet av Lås-Borgström 2013 förstärktes positionen på den sydsvenska säkerhetsmarknaden ytterligare.

En samlad expertis inom säkerhet

SafeTeam är ett säkerhetsföretag som finns i Stockholm, Göteborg och region Väst, samt i Malmö. Vi erbjuder en bred expertis, noggrann projektering, installation och service av säkerhetslösningar till våra kunder i Skåne.

Driver ni ett rikstäckande företag eller butikskedja kan vår avdelning för Retail- & Rikskunder hjälpa er. Som ett av de större säkerhetsföretagen i Sverige täcker vår serviceorganisation hela landet, och ni får en kontakt som kan hålla ihop säkerheten för alla era enheter.

 

Tekniker från SafeTeam visar hur porttelefonen i ett passersystem fungerar för en kund.

Vanliga frågor om säkerhetsföretag i Malmö

 • När ska man kontakta ett säkerhetsföretag i Malmö?

  Behöver ert företag hjälp med lås, larm eller kamerabevakning? Då är ni välkomna att kontakta SafeTeam, ett tryggt säkerhetsföretag i Malmö.

 • Vad kostar det att anlita ett säkerhetsföretag i Malmö?

  Det är en av våra vanligaste frågor och beror helt på vilken typ av tjänst ert företag önskar. Kontakta säkerhetsföretaget SafeTeam i Malmö för att boka in ett möte där vi går igenom era behov och förutsättningar för att vi ska kunna hitta en  säkerhetslösning och prisbild som passar er.

 • Kan ett säkerhetsföretag i Malmö hjälpa oss med dörrautomatik och passersystem?

  Ja, kontakta oss på SafeTeam så bokar vi in ett möte där vi diskuterar era behov och förutsättningar för att hitta en lösning som lever upp till era förväntningar. Som säkerhetsföretag i Malmö har vi många års erfarenhet av att montera dörrautomatik och installera passersystem. Vill ni även sätta upp kameror för bevakning av lokalerna? Vi kan hjälpa er med det också.

 • Vem förvärvade säkerhetsföretaget Lås-Borgström i Malmö?

  SafeTeam förvärvade Lås-Borgström 2013. De båda säkerhetsföretagen kunde genom förvärvet bredda sin service till kunder i Malmö med omnejd. Utvecklingen för företaget har sedan förvärvet varit positiv, med såväl nöjda kunder som en engagerad personalstyrka.

Vill du rådfråga eller få en offert från ett säkerhetsföretag i Malmö? Kontakta oss gärna.

Vi som säkerhetsföretag i Malmö vill gärna komma i kontakt med dig. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer någon av våra trevliga säkerhetsexperter i Malmö till dig.