SafeTeam i Malmö

Vi erbjuder säkerhetslösningar för flerbostadshus, privatbostäder, företag och offentliga fastigheter i Malmö med omnejd. Vi arbetar med installation och service av lås, passersystem, larm, kameraövervakning och dörrautomatik.

Tidigare hette vi SafeTeam Lås-Borgström i Malmö

SafeTeam förvärvade det anrika bolaget Lås-Borgström i Malmö 2013. Fram till januari 2020 har vår verksamhet i Malmö gått under namnet SafeTeam Lås-Borgström. Men numera heter vi bara SafeTeam, även i Malmö.

Låssmed i Malmö med jour dagtid

Behöver du snabb hjälp av en låssmed i Malmö är vår dagjour snabbt på plats. Kontakta vår låsjour på 040-97 00 35.

Full service i vår lås- och säkerhetsbutik

I vår lås- och säkerhetsbutik i Malmö hjälper vi dig med allt inom säkerhet. Våra säkerhetsexperter svarar gärna på frågor och erbjuder bl a nyckeltillverkning och utlämning av nycklar och passerbrickor.

SafeTeam i Malmö (f.d. SafeTeam Lås-Borgström)

Fosievägen 4
214 31 Malmö
Tel. 040 – 97 00 35
Fax. 040 – 97 00 28

 

malmo@safeteam.se

Mån-tors: 7.30-17.00
Fre: 7.30-14.30
Lör-sön: stängt
Dag före helgdag: 7.30-14.30

En gedigen bakgrund från låsbranschen i Malmö

Sedan januari 2013 ingår Lås-Borgström i SafeTeam-gruppen. Vår verksamhet i Skåne gick under namnet SafeTeam Lås-Borgström fram till januari 2020, men heter numera bara SafeTeam.

En samlad expertis inom säkerhet

Som ett enat bolag har vi möjlighet att erbjuda en bred expertis och större resurser till våra kunder i Skåne.

Lås-Borgström grundades 1933

Lås-Borgström grundades år 1933. Företaget har en gedigen erfarenhet som en av Malmös ledande aktörer inom lås- och säkerhetssystem. Hög kvalitet har kännetecknat Lås-Borgström i alla år och den finns bevarad bakom det nya namnet. Den trogna personalstyrkan har bytt kläder, men dess höga kompetens och servicegrad är precis densamma.

SafeTeam har funnits i Malmö sedan 2005

SafeTeam, som grundades 1968, etablerade sig i Malmö 2005. Verksamheten i Malmö har haft en positiv utveckling. Genom förvärvet av Lås-Borgström 2013 förstärktes positionen på den sydsvenska säkerhetsmarknaden ytterligare.

Tekniker från SafeTeam visar hur porttelefonen i ett passersystem fungerar för en kund.

Vill du kontakta, rådfråga eller få en offert? Kontakta oss gärna.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer någon av våra trevliga säkerhetsexperter i Malmö till dig.

    • Är du privatperson är du välkommen att kontakta någon av våra butiker direkt.
    • När du skickar detta formulär till oss accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.