• 55 lås- och larmföretag i Sverige får affärer genom partnerskap med SafeTeam

  Nu söker vi fler samarbetspartners.


  Läs om fördelarna

1

Fler affärer

Som samarbetspartner till SafeTeam anlitar vi ditt företag för uppdrag hos våra kunder. Kunderna återfinns inom rikstäckande kedjor, ofta inom retail, men även i andra branscher.

2

Få en gratis “säljapparat”

Affärerna är avtalade och klara. Som lokal aktör får ni betalt för att utföra jobben, men ni slipper allting runt omkring – säljarbete, offerering, prisdiskussioner med kunden m.m.

3

Välplanerade uppdrag

Upplägget för våra rikskunder är mycket strukturerat. Ofta är säkerhetssystemen förkonfigurerade hos oss, innan de levereras till er för driftsättning. Det gör er installation smidig och enkel. Skulle frågor uppstå är vi alltid behjälpliga!

4

En partner att lita på

Vi på SafeTeam är kända för vår höga service. Service i särklass är en företagskultur, som inte bara visar sig mot våra kunder, utan även internt och mot våra samarbetspartners. Som partner till oss kommer vi ha en öppen, ärlig och schysst dialog med er. Vi är mycket måna om att samarbetet ska löpa smärtfritt för alla parter!

Om SafeTeam

SafeTeam erbjuder säkerhetslösningar i hela Sverige. På de orter där vi själva inte finns, har vi ett nära samarbete med installatörer som utför uppdrag hos våra kunder.

Vår Retail- & Rikskundsverksamhet är väletablerad. Vi har jobbat rikstäckande sedan 2002 och har idag partnersamarbeten med 55 lås- och larmföretag runt om i landet. Vår kundbas växer hela tiden. Därför behöver vi hitta fler partners.

Vi söker företagare som jobbar med installation av något/några av följande produktområden:

 • lås
 • passersystem
 • larm
 • CCTV
 • dörrautomatik
 • galler & jalusier.

En partner berättar

Vi på MG5 El & Säkerhet har ett mycket bra samarbete med SafeTeam. Det märks att SafeTeam har ett genomtänkt upplägg. Kommunikationen är tydlig. När frågetecken dykt upp har det alltid gått bra att resonera sig fram till en lösning. SafeTeam är väldigt lyhörda och jag är mycket nöjd med samarbetet! Driver du en firma inom säkerhet rekommenderar jag varmt ett partnersamarbete med SafeTeam.

Mattias Grahn, VD och ägare på MG5 El & Säkerhet AB

Mitt företag vill ha fler affärer

Kontakta mig och berätta hur mitt företag kan bli samarbetspartner till SafeTeam.

  • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.

Några av våra kunder

SafeTeams Retail- och Rikskundsorganisation servar cirka 3300 kundenheter – från Kiruna i norr till Ystad i söder. Här är några av dem.