Effektiva och säkra passagesystem i Linköping

SafeTeam erbjuder moderna och pålitliga passagesystem i Linköping, framtagna för att öka säkerheten och kontrollera tillträdet i din fastighet. Med vår expertis inom installation av passersystem kan du känna dig trygg med att få en lösning som är anpassad för just dina specifika behov.

Varför välja våra passersystem i Linköping?

Vi är en fabrikatsoberoende leverantör av tillträdeskontrollsystem i Linköping. Det innebär att vi kan erbjuda det bästa alternativet för dina behov, oavsett om det är Aptus, ASSA, Axema Vaka, Vanderbilt, RCO eller Salto. Vi rekommenderar och installerar det system som passar bäst för din fastighet.

Helhetstänk kring säkerhet

Det som skiljer oss från många andra är att vi kan erbjuda ett helhetstänk kring säkerheten i din fastighet. Vi installerar och servar alla typer av passersystem, och kan integrera dessa med andra säkerhetslösningar som exempelvis inbrottslarm, lås, dörrautomatik eller kamerabevakning.

Stabilt säkerhetsföretag med lång erfarenhet

SafeTeam grundades 1968 och har sedan dess utvecklats till en av Sveriges större säkerhetsleverantörer med cirka 200 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi erbjuder även rikstäckande lösningar för kunder med riksavtal.

Hög service och kundnöjdhet

Utöver vår professionella kompetens är vi kända för vår höga service och omtanke om dig som kund. Service i särklass är vår företagskultur som våra kunder bekräftar genom återkommande positiva omdömen i våra kundundersökningar.

Användbara funktioner i passagesystem

 • Styr vem som kan komma in i er fastighet: Ni bestämmer vem som får behörighet att öppna vilka dörrar. Detta kan också tidsstyras, så att behörigheten endast gäller under vissa tider på dygnet.
 • Se loggar över passager: För statistikuppföljning, besöksräkning, utredning eller vid andra behov kan ni i efterhand ta ut händelseloggar från ert system.
 • Få full kontroll på nycklar: Tack vare att borttappade nyckelbrickor kan spärras har ni alltid full kontroll över nycklarna i systemet.
 • Skala upp när behov uppstår: Det finns alla möjligheter att börja med ett litet passersystem, för att sedan bygga ut det vid ett senare tillfälle om er verksamhet växer.

 

Installation av passersystem i Linköping

Vårt team är specialiserat på installation av passagesystem i Linköping och har alla certifieringar och behörigheter som krävs för avancerat säkerhetsarbete.

Vi utgår från vårt regionkontor i Linköping och installerar säkerhetslösningar i hela Östergötland, Norrköping, Jönköping och Örebro hos företag, kontor, bostadsrätter och industriella anläggningar.

Få en offert

Skalbara lösningar för framtiden

Våra passagesystem för Brf och företag är både säkra och skalbara. Börja med ett enklare system och bygg ut det vid behov. Detta gör det möjligt att anpassa systemet över tid, vilket innebär en längre livslängd och en kostnadseffektiv investering. Du kan till exempel börja med passerkontroll vid en entré, för att sedan enkelt ansluta fler kortläsare till samma system när behovet uppstår.

Kostnadseffektiva lösningar

Ett passersystem är kostnadseffektivt både i drift och underhåll. Justeringar och uppdateringar av systemet är betydligt billigare än låsbyten i ett mekaniskt låssystem. Till skillnad mot när en vanlig nyckel försvinner från ett traditionellt låssystem går det snabbt och enkelt att spärra en borttappad nyckelbricka.

Ökad säkerhet och bekvämlighet

Med våra passagesystem i Linköping höjs säkerheten genom att obehöriga hindras från att ta sig in i er fastighet. Systemet är också mycket bekvämt för användarna med tillgång till nyckelbrickor istället för vanliga nycklar.

För er som administrerar systemet finns det flera sätt. Efter installationen får ni en genomgång av oss, så att ni själva kan sköta enklare uppdateringar, som exempelvis namn-, behörighets- eller tidsändringar. Vill ni hellre ha vår hjälp med detta kan vi sköta det åt er, in den utsträckning som ni önskar. Läs gärna mer om vår tjänst Passage Online här.

SafeTeam i Mjärdevi, Linköping

SafeTeams regionkontor i region mitt ligger i Mjärdevi, Linköping. Härifrån utgår våra säkerhetstekniker för installation och service runt om i Östergötland, Jönköping och Örebro.

Kontakta oss för en offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med installation av passersystem i Linköping? Kontakta oss för en offert och låt oss visa hur vi kan förbättra säkerheten och effektiviteten i din fastighet. SafeTeam är din pålitliga partner för tillträdeskontrollsystem i Linköping.

Kontakta oss

Integrerade passersystem i Linköping

Koppla ihop ert passersystem med övriga säkerhetssystem i er fastighet – det ger er en smartare lösning. Tack vare vår breda kompetens kan vi hjälpa er att integrera era system, så att de blir enklare för er att hantera och mer kostnadseffektivt.

Några av våra kunder

Vanliga frågor om passersystem

 • Vilka andra system kan passagesystem integreras med?

  Passagesystem kan integreras med andra säkerhetssystem som larm, kameraövervakning, porttelefoni och digital tvättstugebokning

 • Vilka anpassningsmöjligheter finns tillgängliga för passagesystem i Linköping?

  Passagesystem anpassas efter er fastighets storlek, era dörrmiljöer och era specifika säkerhetsbehov. Systemet kan programmeras för tillträde under förutbestämda tider och utifrån användares olika behörighetsnivåer.

 • Vad är processen för att uppgradera ett föråldrat entrésystem till en modern lösning för passerkontroll?

  Om ni ska uppgradera ett system med SafeTeam är följande process vanlig:

  • Förfrågan – Kontakta oss och berätta om ert behov av passersystem genom att fylla i formuläret längst ner på denna sida, eller ring direkt till vårt kontor i Linköping: 013-474 32 50
  • Platsbesök – Ni får kontakt med någon av våra projektörer som ofta gör ett platsbesök för att kunna föreslå och räkna på en passande lösning för er.
  • Projektering – ansvarig projektör tar fram en lösning utifrån behovsanalysen.
  • Offert – Ni får en offert från oss, med möjlighet att ställa frågor och eventuellt anpassa lösningen ytterligare i samråd med oss.
  • Installation – Våra duktiga tekniker utför installationen av ert nya system.
  • Utbildning – berörda personer hos er får en genomgång av hur systemet fungerar, hur uppdateringar sköts, samt vad som krävs i fråga om service och underhåll.
  • Serviceavtal och jour – som en extra trygghet över tid har ni möjlighet att teckna vårt förmånliga serviceavtal om ni vill.
 • Vad kostar det?

  För att kunna lämna pris gör vi ofta ett platsbesök, vilket är kostnadsfritt. Under besöket har ni tillfälle att ställa frågor och diskutera era behov med en av våra projektörer. Vi utgår från er miljö, era säkerhetsrisker, era befintliga system samt era krav och önskemål för att kunna rekommendera en både effektiv och kostnadseffektiv säkerhetslösning som passar era behov på bästa sätt.

 • Hur länge har SafeTeam funnits i Linköping?

  SafeTeam har varit verksam i Östergötland under lång tid då flertalet av våra kedjekunder har enheter där som vi servar, framför allt inom retailsektorn. 2023 öppnade vi ett nytt regionkontor på plats i Linköping, för att öka vår lokala närvaro i region mitt.

  SafeTeam grundades 1968, och finns idag i Göteborg, Stockholm, Linköping, Malmö, Mölndal, Trollhättan och Stenungsund, samt med ett rikstäckande erbjudande för riksavtalskunder.

Har du en annan fråga?

Vi är 200 medarbetare på SafeTeam som gärna svarar på dina frågor. Ring oss eller fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Säkerhetstekniker svarar på frågor om passersystem

 

Få en offert

Vill du få en offert på passersystem? Eller har du en fråga eller fundering som vi kan hjälpa dig med?

Besvara formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Vi hjälper dig gärna!

Läs vårt Kunskapsmagasin